Citroen «School 'n Cool» με μοναδικές τιμές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Citroen «School 'n Cool» με μοναδικές τιμές
Κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, η Citroen προσφέρει όλα της τα SUV σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Ειδικά για το Σεπτέμβριο και έως το τέλος του μήνα, η Citroen δημιούργησε την εμπορική προσφορά με την ονομασία «SCHOOL n’ COOL» που αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων των δημοφιλών SUV C3 Aircross και C5 Aircross.

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σημαίνει αγορές για σχολικά είδη, αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης. Οι σχολικές υποχρεώσεις επιβαρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό, δυσκολεύοντας την απόκτηση ενός νέου οικογενειακού αυτοκινήτου.

insider

Ειδικά η φετινή σχολική χρονιά με τις μεγάλες αλλαγές και τις ιδιαιτερότητες στον τρόπο διδασκαλίας πιθανόν να έχει μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στα σχολικά είδη και στην προετοιμασία των παιδιών (επιπλέον αγορές ηλεκτρονικών ειδών για τηλεδιδασκαλία).

Στο πλαίσιο αυτό και αποδεικνύοντας για μια ακόμα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η Citroën έχει αναπτύξει ευέλικτες προτάσεις αγοράς, με σημαντικό όφελος.

Με το πρόγραμμα «SCHOOL n’ COOL» προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία τα SUVμοντέλα της γκάμας της σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και συνολικό όφελος πολλαπλάσιο του ετήσιου μέσου κόστους αγοράς σχολικών ειδών.

Εναλλακτικά, δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση κάθε μοντέλου της, είτε με 0% προκαταβολή, είτε με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, αυτό των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider