Με ένα μήνυμα και ένα βίντεο στο Twitter, ο Έλον Μασκ καυχήθηκε πως έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτητας για τετράθυρο σεντάν αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Tesla ανακοίνωσε πως η εταιρεία δοκιμάζει το Model S με τρεις μηχανές, στο πρωτότυπο μοντέλο, στη διάσημη πίστα Laguna Seca.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός δοκιμάζει την κίνηση και την ταχύτητα του πρωτότυπου μοντέλου του αυτοκινήτου - που κινείται από κλειστικά από ηλεκτρική μπαταρία - κάνοντας το γύρο της πίστας.

Σύμφωνα όμως με το CNBC, ένας εκπρόσωπος της πίστας Laguna Seca απάντησε στους «ισχυρισμούς» περί ρεκόρ ταχύτητας με ένα e-mail διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για επίσημο ρεκόρ, καθώς η δοκιμή δεν είχε επίσημη μορφή και παρουσία επίσημου εκπροσώπου.

Αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε καθόλου τον Έλον Μασκ, ο οποίος συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις κόσμου, στα σχόλια κάτω από το σχετικό post. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έκανε το τεστ και το «ρεκόρ» ταχύτητας, είναι ένας μέλος της εταιρείας και είναι ερασιτέχνης οδηγός.