Tesla: Δοκιμάζει το νέο Model S με τρεις μηχανές και κάνει ρεκόρ (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesla: Δοκιμάζει το νέο Model S με τρεις μηχανές και κάνει ρεκόρ (vid)
Νέο μοντέλο με τρεις μηχανές και ήδη «έσπασε ρεκόρ» παρότι ο οδηγός ήταν ερασιτέχνης!

Με ένα μήνυμα και ένα βίντεο στο Twitter, ο Έλον Μασκ καυχήθηκε πως έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτητας για τετράθυρο σεντάν αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Tesla ανακοίνωσε πως η εταιρεία δοκιμάζει το Model S με τρεις μηχανές, στο πρωτότυπο μοντέλο, στη διάσημη πίστα Laguna Seca.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός δοκιμάζει την κίνηση και την ταχύτητα του πρωτότυπου μοντέλου του αυτοκινήτου - που κινείται από κλειστικά από ηλεκτρική μπαταρία - κάνοντας το γύρο της πίστας.

Σύμφωνα όμως με το CNBC, ένας εκπρόσωπος της πίστας Laguna Seca απάντησε στους «ισχυρισμούς» περί ρεκόρ ταχύτητας με ένα e-mail διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για επίσημο ρεκόρ, καθώς η δοκιμή δεν είχε επίσημη μορφή και παρουσία επίσημου εκπροσώπου.

Αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε καθόλου τον Έλον Μασκ, ο οποίος συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις κόσμου, στα σχόλια κάτω από το σχετικό post. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έκανε το τεστ και το «ρεκόρ» ταχύτητας, είναι ένας μέλος της εταιρείας και είναι ερασιτέχνης οδηγός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider