Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το Fiat 500 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1957, ενώ από το 2007 πραγματοποιήθηκε η επιτυχημένη εμπορικά αναβίωση του. Και φτάσαμε στο παρόν, με την Fiat να αποφασίζει να ανανεώσει αισθητικά το 500αράκι με δύο νέες εκδόσεις εν ονόματι «Star» και «Rockstar», οι οποίες αναμένεται να ενθουσιάσουν τους υποψήφιους αγοραστές του λιλιπούτειου μοντέλου.

Fiat 500 Star & Rockstar

Στην έκδοση Star το 500αράκι αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, καθώς διατίθεται με εντυπωσιακούς διαθέσιμους χρωματισμούς αμαξώματος και φυσικά με πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σταθερή ηλιοροφή. Παράλληλα, ο υποψήφιος αγοραστής του 500 Star μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο επιλογές χρώματος για το ταμπλό (White Sand με ματ περλέ επίστρωση ή ματ Bordeaux), ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη 7'' ιντσών του συστήματος πολυμέσων Uconnect.

Fiat 500 Star & Rockstar

Από την πλευρά του, το νέο 500 Rockstar ξεχωρίζει χάρη στα στιλιστικά στοιχεία της έκδοσης Sport, η εν λόγω έκδοση είναι διαθέσιμη με ένα νέο αποκλειστικό ματ χρώμα (Green Portofino), το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική εικόνα του μοντέλου. Αντίστοιχα στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις με ραφές που θυμίζουν το στιλ ακριβών κουστουμιών, τις γκρι ή μπλε λεπτομέρειες στις επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και την επιλογή -όπως και στην έκδοση Star- δύο χρωματισμών για τη φάσα του ταμπλό σε ματ πράσινο χρώμα ή σατινε Graphite. 

Fiat 500 Star & Rockstar

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι νέες εκδόσεις του Fiat 500 αναμένεται να είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες.