Η ΜΙΝΙ προσκαλεί τους φίλους της με δώρα και μουσική!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΜΙΝΙ προσκαλεί τους φίλους της με δώρα και μουσική!
Ένα ξεχωριστό cocktail party με μουσική και εκπλήξεις ετοιμάζει στις 20 Δεκεμβρίου για τους φίλους της ΜΙΝΙ η Σφακιανάκης ΑΕ στην Αγ. Παρασκευή.

Mία ξεχωριστή βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της ΜΙΝΙ. Η Σφακιανάκης ΑΕ, επίσημος έμπορος ΜΙΝΙ και η Bosch Eλλάς τους προσκαλούν την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 το βράδυ, στο κατάστημα της Σφακιανάκης ΑΕ, Λ. Μεσογείων 438, Αγία Παρασκευή σε ένα μοναδικό cocktail party γεμάτο εκπλήξεις.

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλη τη γκάμα των μοντέλων της ΜΙΝΙ, που διακρίνονται για τη μοναδική αίσθηση οδήγησης, την εντυπωσιακή σχεδίαση με τους trendy χρωματισμούς, τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης MINI Yours Customised και τις υψηλότατες δυνατότητες συνδεσιμότητας και πλοήγησης MINI Connected.

Στους ίδιους χώρους θα εκτίθεται και ο ψυγειοκαταψύκτης Bosch VarioStyle με 24 διαφορετικές έγχρωμες προσόψεις, που αλλάζουν πανεύκολα και εναρμονίζονται πλήρως στο στυλ και στις προσωπικές επιθυμίες του ιδιοκτήτη του.

Για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών θα φροντίσουν με live μουσική οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί Άννα Μαρία Χαροκόπου και Εύη Σιδηροπούλου του ραδιοφωνικού σταθμού BEST Radio 92,6, ενώ θα γίνει και κλήρωση με έπαθλο έναν ψυγειοκαταψύκτη Bosch VarioStyle αξίας 1.400 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider