Dotsoft: Αύξηση τζίρου κατά 37,55% στο πρώτο εξάμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Dotsoft: Αύξηση τζίρου κατά 37,55% στο πρώτο εξάμηνο
Ανακοίνωση για παύση συμμετοχής του προέδρου και διευθύνοντας συμβούλου σε 2 εταιρείες με παραμφερές αντικείμενο με εκείνη, εξέδωσε η εταιρεία DOTSOFT.

Αυξημένος κατά 37,55% ήταν ο τζίρος της DOTSOFT στο 6μηνο ανερχόμενος σε 1,798 εκ. ευρώ, με αύξηση 37,55% και το μικτό κέρδος ανήλθε σε 0,5 εκ. ευρώ αυξημένο κατά 7,26%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022. Το EBITDA, λόγω του αυξημένου κόστους προσωπικού και της έναρξης πολλών νέων έργων τον 6ο μήνα του 2023 με ορίζοντα υλοποίησης τόσο στο πρώτο εξάμηνο του 2024 όσο και στο τέλος του 2023, είναι μειωμένο κατά 10,30% και ανέρχεται σε 0,30 εκ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, κατά το διάστημα 01/01/2023 – 30/6/2023, η Εταιρεία ξεκίνησε να υλοποιεί το επενδυτικό της πρόγραμμα, με έμφαση στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς 23 νέα στελέχη προστέθηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022. Παράλληλα, η επένδυση σε εξοπλισμό ψηφιοποίησης και αγορά εξοπλισμού για τις λύσεις της Εταιρείας στον τομέα των εφαρμογών έξυπνων πόλεων συνεχίστηκε όλο το εξάμηνο, όπως επίσης και οι αναλήψεις νέων έργων για πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παύση συμμετοχής σε εταιρείες

Ανακοίνωση για παύση συμμετοχής του προέδρου και διευθύνοντας συμβούλου σε 2 εταιρείες με παραμφερές αντικείμενο με εκείνη, εξέδωσε η εταιρεία DOTSOFT.

Aναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η εταιρεία με την επωνυμία «DOTSOFT ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (στο εξής η «Εταιρεία»), με βάση με την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 25.09.2023 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Αναστάσιος Μάνος, σύμφωνα με σχετική δέσμευση που είχε αναληφθεί ενόψει της εισαγωγής των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α., ως αναφέρεται στην ενότητα 8.3. του
από 04.08.2023 Πληροφοριακού Εγγράφου, έπαυσε να συμμετέχει (άμεσα ή/και έμμεσα) στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών Noveltech IKE και Comitech A.E., οι οποίες έχουν παρεμφερές αντικείμενο με αυτό της Εταιρείας.

Σημειώνεται, ότι σε σχέση με την εταιρεία Opsis Research SRL, ο κ. Μάνος έχει αναλάβει, σύμφωνα με την ίδια ως άνω ενότητα του Πληροφοριακού Εγγράφου, την δέσμευση για την παύση συμμετοχής του στο εταιρικό της κεφάλαιο έως την 31.12.2023. Η Εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό με επόμενη ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Unibios: Αυξημένος τζίρος και κερδοφορία εξαμήνου - Στα 5,1 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις

Βαρβαρέσος: Μείωση τζίρου κατά 66,95% στο α' εξάμηνο

Alpha Trust: Ισχυρές επιδόσεις εξαμήνου - «Εκτίναξη» EBITDA κατά 79%

gazzetta
gazzetta reader insider insider