Τρ. Πειραιώς: Πρόγραμμα επαναγοράς έως 20.000.000 ιδίων μετοχών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρ. Πειραιώς: Πρόγραμμα επαναγοράς έως 20.000.000 ιδίων μετοχών
Τράπεζα Πειραιώς
Την έναρξη εφαρμογής προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών ανακοινώνει η Πειραιώς Financial Holdings Ανώνυμη Εταιρεία σε συνέχεια της σχετικής έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και της σχετικής, από 21.09.2023, απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Την έναρξη εφαρμογής προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών ανακοινώνει η Πειραιώς Financial Holdings Ανώνυμη Εταιρεία σε συνέχεια της σχετικής έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και της σχετικής, από 21.09.2023, απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Το Πρόγραμμα αφορά στην απόκτηση μέχρι και 20.000.000 Ιδίων Μετοχών κατ’ ανώτατο όριο, με κατώτατη τιμή αγοράς €0,75 και ανώτατη τιμή αγοράς €5,00 ανά μετοχή, για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία λήψης της ως άνω απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Το συνολικό κόστος απόκτησης των Ιδίων Μετοχών δεν θα υπερβεί τα €15.000.000. Κατά την εφαρμογή του Προγράμματος θα λαμβάνονται υπόψη η οικονομική κατάσταση και η ρευστότητα της Εταιρείας.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η επιδίωξη και υλοποίηση κάθε νόμιμου σκοπού, σύμφωνα με τις κατά περίπτωση εφαρμοστέες διατάξεις του οικείου νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

Ημερομηνία έναρξης εφαρμογής του Προγράμματος είναι η 22.09.2023 και οι αγορές των Ιδίων Μετοχών θα πραγματοποιούνται χρηματιστηριακά μέσω της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τρ. Πειραιώς: Αίτημα για την 5η δόση ύψους 300 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης

gazzetta
gazzetta reader insider insider