Η TUI δοκιμάζει το ChatGTP στους τουρίστες της Βρετανίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η TUI δοκιμάζει το ChatGTP στους τουρίστες της Βρετανίας
Θα ενσωματώσει το ChatGPT της OpenAI για να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για προορισμούς, εκδρομές και τοπικά αξιοθέατα

Η TUI θα δοκιμάσει το ChatGPT στην εφαρμογή της, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού έργου που θα ερευνήσει τη δυνατότητα χρήσης της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στους πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο στον κόσμο θα ενσωματώσει το ChatGPT της OpenAI για να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για προορισμούς, εκδρομές και τοπικά αξιοθέατα, με βάση τις προτιμήσεις που υποβάλλουν οι ταξιδιώτες.

Το πείραμα γίνεται στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου της TUI να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στις επιχειρήσεις της. Η εταιρεία δοκιμάζει επίσης εργαλεία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στην επικοινωνία, την ανάλυση και την κωδικοποίηση πελατών μετά την ολοκλήρωση των διακοπών τους.

«Στόχος μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι στη χρήση των νέων τεχνολογιών και να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον του τουρισμού», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Sebastian Ebel.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σημαντικό deal για την BAE Systems

Captagon: Ανησυχία στην Ευρώπη από το ναρκωτικό των 3 δολαρίων που κερδίζει συνεχώς έδαφος

gazzetta
gazzetta reader insider insider