Βιοκαρπέτ: Διαψεύδει κατασκευή μονάδας στη Σαουδική Αραβία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βιοκαρπέτ: Διαψεύδει κατασκευή μονάδας στη Σαουδική Αραβία
Η εισηγμένη, με χρηματιστηριακή ανακοίνωση διαψεύδει την κατασκευή παραγωγικής μονάδας στη Σαουδική Αραβία αλλά και το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού fund της Σ. Αραβίας στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με την κατασκευή παραγωγικής μονάδας αλουμινίου στην Σαουδική Αραβία, από την θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε, για την υποστήριξη του πολύ μεγάλου Project οικολογικής πόλης, που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

Υπενθυμίζει μάλιστα ότι στο παρελθόν η θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε έχει αναλάβει έργα στην Σαουδική Αραβία, όπως το μεγάλο εμβληματικό έργο Tadawul Tower και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να αναλάβει νέα έργα.

Επίσης, σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρίας Βιοκαρπέτ Α.Ε. κατηγορηματικά δηλώνει, ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και αν και όταν υπάρξουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν επισήμως από την εταιρία.

Η ανακοίνωση

«Η εταιρία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε θέλει να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, ότι στο παρελθόν η θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε έχει αναλάβει έργα στην Σαουδική Αραβία, όπως το μεγάλο εμβληματικό έργο Tadawul Tower και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να αναλάβει νέα έργα. Το δημοσίευμα της BANKINGNEWS online οικονομική ενημέρωση, σχετικά με την κατασκευή παραγωγικής μονάδας αλουμινίου στην Σαουδική Αραβία, από την θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε, για την υποστήριξη του πολύ μεγάλου Project οικολογικής πόλης, που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δηλώνουμε ότι δεν ισχύει. Επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρίας Βιοκαρπέτ Α.Ε. που αναφέρετε στο ίδιο δημοσίευμα, κατηγορηματικά δηλώνουμε, ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και αν και όταν υπάρξουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν επισήμως από την εταιρία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Accenture: «Ψαλίδι» σε 19.000 θέσεις εργασίας

«Κρύος ιδρώτας» για Τζακ Ντόρσεϊ: Νέα «βόμβα» από Hindenburg μετά τον Αντάνι – Γιατί σορτάρει τη μετοχή της Block

General Mills: Βελτιωμένες οι προβλέψεις για τις πωλήσεις, μετά την άνοδο 13% στα έσοδα τριμήνου

gazzetta
gazzetta reader insider insider