ΒΙΣ: Ενδιαφέρον από ξένο όμιλο για την οικογένεια Φιλίππου - Καμία πρόταση ή προσφορά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΙΣ: Ενδιαφέρον από ξένο όμιλο για την οικογένεια Φιλίππου - Καμία πρόταση ή προσφορά
«Αν υπάρξει στο μέλλον εξέλιξη που πληροί αφ' εαυτού τα κριτήρια προνομιακής πληροφορίας, θα ανακοινωθεί σύμφωνα με τον νόμο».

Η εταιρεία ΒΙΣ, απαντώντας σε ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει ότι έχει υπάρξει κατ’ αρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος από ξένο όμιλο για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου στην εταιρεία από την οικογένεια Φιλίππου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οιαδήποτε εξέλιξη, πρόταση ή προσφορά.

«Κατόπιν επικοινωνίας με τον βασικό μας μέτοχο, ο οποίος είναι η εταιρία HQF AE, η οποία σήμερα συμμετέχει στο καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας μας με ποσοστό 91,314% και ελέγχεται από τον Ιωάννη Φιλίππου και τα τέκνα του, πληροφορηθήκαμε ότι έχει λάβει χώρα μία γενική και καταρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον βασικό μέτοχο από μεγάλο αλλοδαπό όμιλο για την παραχώρηση σ' αυτόν του άνω πακέτου της ΒΙΣ ΑΕ. Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει οιαδήποτε εξέλιξη, ή πρόταση ή προσφορά, ούτε έχει λάβει χώρα οιαδήποτε συζήτηση για καταβληθησόμενο τίμημα ή λοιπούς όρους πώλησης, ούτε υπάρχει δεσμευτική ή μη δεσμευτική προσφορά γραπτή ή προφορική. Αν υπάρξει στο μέλλον εξέλιξη που πληροί αφ' εαυτού τα κριτήρια προνομιακής πληροφορίας, θα ανακοινωθεί σύμφωνα με τον νόμο» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κλουκίνας - Λάππας: Διευκρινίσεις σχετικά με το δεσμευτικό μνημόνιο της Intracom με πέντε μετόχους

Προς αναθεώρηση - εξπρές του Ταμείου Ανάκαμψης έως τον Απρίλιο: Επιπλέον επιδοτήσεις 769 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Caixabank: «Άλμα» 62% για τα κέρδη στο δ' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider