Όμιλος Fourlis: Συμφωνία πώλησης των 12 καταστημάτων Intersport στην Τουρκία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Όμιλος Fourlis: Συμφωνία πώλησης των 12 καταστημάτων Intersport στην Τουρκία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Όμιλος Fourlis ανακοινώνει την συμφωνία πώλησης της δραστηριότητας Intersport στην Τουρκία.

Την συμφωνία πώλησης της δραστηριότητας Intersport στην Τουρκία ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Όμιλος Fourlis.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης, η συμφωνία προβλέπει την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας Intersport Atletik Mağazacılık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, δικαιοπάροχο του σήματος Intersportκαι “The Athlete’s Foot” στη Τουρκία, η οποία λειτουργεί δίκτυο 12 καταστημάτων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αγοράστρια είναι ο Όμιλος Eren Perakende ve Tekstil Anonim Şirketi, ενώ συναλλαγή βασίζεται σε Enterprise Value (EV) € 3.0 εκατ. περίπου.

Με την υπογραφή της συμφωνίας ο Όμιλος Fourlis επικεντρώνεται για τη δραστηριότητα Λιανικής Αθλητικών ειδών στις χώρες Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο, έχοντας σήμερα ένα δίκτυο 106 καταστημάτων “Intersport” και e-commerce σε όλες τις χώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσλήψεις 60 πτυχιούχων στην ΗΔΥΚΑ με τριετείς συμβάσεις και μισθό 2.200 ευρώ

Τι χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Λειψυδρία: Η Ελλάδα διψά λιγότερο από πέρυσι, αλλά περισσότερο από όσο αντέχει

Φόρτωση BOLM...
reader insider