ΒΙΣ: Άνοδος κύκλου εργασιών, περιορισμός ζημιών, επιστροφή σε οργανική κερδοφορία σε 9μηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΙΣ: Άνοδος κύκλου εργασιών, περιορισμός ζημιών, επιστροφή σε οργανική κερδοφορία σε 9μηνο
Άνοδο του κύκλου εργασιών και συρρίκνωση των ζημιών, με επιστροφή σε οργανική κερδοφορία ανακοίνωσε η «ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών ΑΕ» για το εννεάμηνο του 2022. 

Άνοδο του κύκλου εργασιών και συρρίκνωση των ζημιών, με επιστροφή σε οργανική κερδοφορία ανακοίνωσε η «ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών ΑΕ» για το εννεάμηνο του 2022.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα αποτελέσματα της Εταιρείας για το εννεάμηνο του 2022, συγκρινόμενα παράλληλα και με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης έχουν συνοπτικά ως ακολούθως :

- Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 13.780 χιλ. ευρώ, έναντι 11.438 χιλ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 20,5%.

- Τα αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) διαμορφώθηκαν σε ζημιές 655 χιλ. ευρώ, μειωμένες έναντι ζημιών 1.524 χιλ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 43%

- Τα αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε κέρδη 113 χιλ. ευρώ, έναντι ζημιών 769 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2021, καθώς η εταιρία μέσω των συμφωνιών με μεγάλους βιομηχανικούς πελάτες μπόρεσε να μετακυλήσει μέρος του αυξημένου κόστους ενέργειας καθώς και του αυξημένου κόστους αγοράς πρώτων υλών στις τιμές πώλησης των προϊόντων της.

Τα παραπάνω, καθώς και οι μεταβολές στην δανειακή θέση, την κεφαλαιακή διάρθρωση και τα λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης που έλαβαν χώρα κατά το τρίτο' τρίμηνο της χρήσης 2022 απεικονίζονται στους ακόλουθους πίνακες :

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κέκρoψ: Αύξηση τζίρου, συρρίκνωση ζημιών στο 9μηνο

Κτήμα Λαζαρίδη: Αύξηση κύκλου εργασιών, κερδοφορίας 9μηνου

Attica Bank: Στο 69,5% το ποσοστό του ΤΧΣ, με 12,03% το ΤΜΕΔΕ, με 8,08% η Rinoa και με 8,4% ο e-ΕΦΚΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider