Nvidia: Πάνω από τις προσδοκίες τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - «Έχασε» τον στόχο για τα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nvidia: Πάνω από τις προσδοκίες τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - «Έχασε» τον στόχο για τα κέρδη
Υψηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Nvidia στο γ' τρίμηνο του έτους, καθώς η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία επωφελήθηκε σημαντικά από την ισχυρή ζήτηση για data center.

Υψηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Nvidia στο γ' τρίμηνο του έτους, καθώς η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία επωφελήθηκε σημαντικά από την ισχυρή ζήτηση για data center.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα του κολοσσού στο τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου ανήλθαν στα 5,93 δισ. δολάρια, υψηλότερα από την πρόβλεψη για έσοδα ύψους 5,77 δισ. δολαρίων.

Ωστόσο, τα κέρδη της Nvidia δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, καθώς διαμορφώθηκαν στα 58 σεντς/μετοχή έναντι εκτίμησης για κέρδη 0,67 δολαρίων/μετοχή.

Για το τέταρτο τρίμηνο η εταιρεία ανέφερε ότι αναμένει έσοδα 5,88 έως 6,12 δισ. δολάρια, ακαθάριστο περιθώριο κέρδους 65,5% έως 66,5% και κέρδη 0,76 έως 0,86 δολάρια ανά μετοχή.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Nvidia στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά το κλείσιμο της αμερικανικής αγοράς ενισχύεται περίπου κατά 2%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: «Έκρηξη δραστηριότητας» απαιτεί ο Μασκ - Παραμένει επικεφαλής ως την «αναδιοργάνωση»

Bloomberg: Η ΕΚΤ «κλίνει» προς μικρότερη αύξηση των επιτοκίων τον Δεκέμβριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider