«Όταν μεγαλώσω...»: Η νέα ταινία της NN αποδεικνύει ότι τα όνειρα δεν έχουν ηλικία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Όταν μεγαλώσω...»: Η νέα ταινία της NN αποδεικνύει ότι τα όνειρα δεν έχουν ηλικία
Η NN Hellas μεγαλώνει και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως «Η Ζωή είναι πάντα μπροστά».

Η NN Hellas μεγαλώνει και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως «Η Ζωή είναι πάντα μπροστά».

«Τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις;». Η συγκεκριμένη ερώτηση ακουγόταν ασταμάτητα από τα στόματα των οικείων ανθρώπων μας όταν ήμασταν παιδιά. Γιατί όμως δεν ακούγεται τόσο συχνά πλέον που «μεγαλώσαμε»; Kαι εν πάσει περιπτώση ποιος ορίζει το πότε είσαι μεγάλος και πότε όχι;

Γιατί να μη μπορεί για παράδειγμα ένας άνθρωπος να ονειρεύεται και να σχεδιάζει νέα πράγματα στα 60 του όταν μάλιστα έχει δίπλα του κάποιον που να τον στηρίζει; Την απάντηση εδώ ήρθε να τη δώσει με τον πιο ενδιαφέρον τρόπο η NN Hellas. Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία που από το 1980 είναι δίπλα μας προσφέροντας καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις, ώστε να φροντίζουμε όσα έχουν πραγματικά σημασία, επέλεξε να μας εμπνεύσει και να μας πείσει ότι τα όνειρα δε σταματούν ποτέ, μέσα από τις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων.

Στο βίντεο της νέας της καμπάνιας με τίτλο «Η Ζωή Είναι Πάντα Μπροστά» βλέπουμε παραδείγματα ανθρώπων που μεγαλώνουν, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω. Είναι άνθρωποι που δηλώνουν με τον τρόπο τους τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν, τι εύχονται να συνεχίσουν να κάνουν και ποια σχέδια θα πραγματοποιήσουν στο μέλλον.

Όλοι μεγαλώνουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα όνειρα και τα σχέδιά μας σταματούν. Σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε, μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας. Και αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας να μας στηρίζει. Έτσι ακριβώς μεγαλώνει και η NN. Και καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να δίνει την ίδια υπόσχεση, να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους.

Η πρώτη ιστορία στην ταινία της NN αφορά έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο. Μπορεί ο συγκεκριμένος να θεωρείται από τους περισσότερους ως «μεγάλος», ωστόσο αυτό που έχει ως στόχο να είναι να νικάει το χρόνο, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπάει, τη χειμερινή κολύμβηση. Αμέσως μετά παρακολουθούμε ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο έχει επιλέξει τη ζωή στο χωριό και έχει ανοίξει τη δική του φάρμα, όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τους, με όνειρο η οικογένειά τους και η φάρμα τους να μεγαλώσει περισσότερο.

«Όταν μεγαλώσω θα εκφράζομαι όπως θέλω», βλέπουμε στη συνέχεια να λέει ένας άνθρωπος περίπου 50 ετών, ο οποίος δε σταματά να εκφράζεται μέσω του χορού, όσο κι αν μεγαλώνει. Μια νεαρή κοπέλα στη συνέχεια - η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο – μάς λέει πως θέλει όταν μεγαλώσει να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της και να γνωρίζουμε όλιο το όνομά της. Την ανατροπή, όμως, έρχεται να κάνει ένας νεαρός πρωταγωνιστής, ο οποίος, ενώ έχει πολλά ακόμα να μάθει από τον παππού του και συνονόματό του, δηλώνει ότι είναι ήδη «μεγάλος».

H NN Hellas μεγαλώνει κι η ίδια. Αν και δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Παράλληλα, με τη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife) γίνεται η μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Γιατί τα όνειρα και τα σχέδια, δεν έχουν ηλικία και δεν σταματούν ποτέ. Γιατί «Η Ζωή είναι πάντα μπροστά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider