Praktiker Hellas: Σπίτι είναι οι άνθρωποι… που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Praktiker Hellas: Σπίτι είναι οι άνθρωποι… που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν
Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, μας παρουσιάζει την νέα ολοκαίνουργια 360ο καμπάνια της #ΣΠΙΤΙ 2022, υπενθυμίζοντας ότι σπίτι δεν είναι απλά τέσσερις τοίχοι, αλλά οι άνθρωποι που του δίνουν ζωή, προσωπικότητα και χαρακτήρα με τον τρόπο που το διακοσμούν, το εξοπλίζουν, το ανανεώνουν, το απολαμβάνουν!

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, μας παρουσιάζει την νέα ολοκαίνουργια 360ο καμπάνια της #ΣΠΙΤΙ 2022, υπενθυμίζοντας ότι σπίτι δεν είναι απλά τέσσερις τοίχοι, αλλά οι άνθρωποι που του δίνουν ζωή, προσωπικότητα και χαρακτήρα με τον τρόπο που το διακοσμούν, το εξοπλίζουν, το ανανεώνουν, το απολαμβάνουν! Αποτελεί το δικό μας καταφύγιο καθημερινότητας, εκεί που σταματούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και τη θέση τους παίρνουν απολαυστικές βραδιές με τους φίλους μας, ατελείωτες συζητήσεις για τις σκέψεις μας, οικογενειακά τραπέζια, ζεστό και χαλαρωτικό cocooning, τα χαμόγελα των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Με κεντρικό μήνυμα «Σπίτι είναι οι άνθρωποι που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν», η Praktiker φροντίζει να μη μας λείψει τίποτα από αυτό μέσα από τη νέα της Συλλογή Σπίτι 2022.

Καλωσορίζουμε το Φθινόπωρο του 2022, με μοναδικές στιγμές στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, την κουζίνα, την τραπεζαρία. Μέσα στους ανανεωμένους καταλόγους Σπίτι 2022 και Οικιακοί Βοηθοί βρίσκουμε μεγάλους και άνετους γωνιακούς καναπέδες, τους ντύνουμε με πολύχρωμα ριχτάρια, suede μαξιλάρια, διαλέγουμε τα πιο πρακτικά τραπέζια και δίνουμε ραντεβού για επικές αθλητικές βραδιές με την παρέα στο πιο Cozy Apartment με τη βοήθεια των interior experts της Praktiker. Το σπίτι είναι ο χώρος που θέλουμε πάντα να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας και το πετυχαίνουμε με τις πιο μοδάτες επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά, αλλά και τις πιο ποιοτικές και οικονομικές ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλίζοντας τον χώρο μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και καλύπτοντας κάθε μας ανάγκη.

Ό,τι επιλέξουμε, ό,τι ονειρευτούμε η Praktiker το κάνει πραγματικότητα με τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές της. Ο χώρος μας φτιάχνεται πιο γρήγορα με την τεχνική υποστήριξη της Praktiker: υπηρεσίες εγκατάστασης ηλ.συσκευών, συναρμολόγησης επίπλων, αλλά και με την υπηρεσία ενοικίασης τρέιλερ, Move-it. Οι αγορές μας ολοκληρώνονται εύκολα και ευέλικτα με τα προνομιακά προγράμματα πληρωμής, με τη δυνατότητα να φτιάξουμε το δικό μας προσωποποιημένο πρόγραμμα εξόφλησης Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ή πληρώνοντας με έως και 60 άτοκες δόσεις.

City Vibes ή Urban Minimalism, όποιο κι αν είναι το προσωπικό μας στυλ, αρκεί μια βόλτα σήμερα σε ένα από τα 16 καταστήματα Praktiker ή το πάτημα ενός κουμπιού στο praktiker.gr για να μας φέρει εύκολα και αξιόπιστα πιο κοντά στη δημιουργία μιας ξεχωριστής αίσθησης οικειότητας του χώρου μας για εμάς, αλλά και για όποιον φιλοξενεί το σπίτι μας. Γιατί «Σπίτι είναι οι άνθρωποι που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν».

Δείτε τη νέα ταινία της Praktiker και τα πάντα για το Σπίτι εδώ!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider