Magma Resort Santorini: Άνοιξε το πρώτο θέρετρο με το εμπορικό σήμα της Hyatt στα ελληνικά νησιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Magma Resort Santorini: Άνοιξε το πρώτο θέρετρο με το εμπορικό σήμα της Hyatt στα ελληνικά νησιά
Το Magma Resort Santorini βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφές των λόφων του Βουρβούλου και επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς διαμονής.

Η Swot Ηospitality ανακοινώνει το άνοιγμα του Magma Resort Santorini, του πρώτου θέρετρου με το εμπορικό σήμα της Hyatt στα ελληνικά νησιά. Η σύνδεση με τη συλλογή Unbound Collection by Hyatt, υπογραμμίζει τη στρατηγική στόχευση της Hyatt στην ανάπτυξη των ανεξάρτητων εμπορικών σημάτων της σε σημαντικούς, παγκόσμιους, δημοφιλείς προορισμούς. Το πολυτελές ξενοδοχείο, 59 δωματίων, καλεί τους επισκέπτες να αφυπνίσουν τις αισθήσεις τους και να αφεθούν στο αυθεντικό πνεύμα της Σαντορίνης.

Το Magma Resort Santorini βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφές των λόφων του Βουρβούλου και επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς διαμονής. Ο εντυπωσιακός, σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός συμπληρώνεται από το μαγευτικό περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, με ιστορικούς αμπελώνες και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους. Ηλιόλουστες βεράντες και πισίνες στις οποίες το νερό μοιάζει να ενώνεται με τον ουρανό, προσθέτουν στην απόλαυση της θέας του νησιού, αναδεικνύοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Η ολιστική και πνευματική ευεξία απογειώνεται στο υπόσκαφο Lava Spa. Ο επικεφαλής σεφ, βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Spondi, Arnaud Bignon υπόσχεται μία εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

«Με ενθουσιασμό ανοίξαμε το Magma Resort Santorini, παρουσιάζοντας τη συλλογή Unbound Collection by Hyatt στους έμπειρους ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντική πολυτελή εμπειρία στην εμβληματική Σαντορίνη» είπε ο κύριος Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος και ένας εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality, εταιρείας που διαχειρίζεται το Magma Resort Santorini. «Η Unbound Collection εστιάζει στην έμπνευση και τις ουσιαστικές βιωματικές εμπειρίες, και προσκαλούμε τους επισκέπτες να ζήσουν μια νέα πλευρά της Σαντορίνης, αυτή στην οποία θα ανακαλύψουν μαζί μας το αληθινό πνεύμα του νησιού.»

Βιωσιμότητα και Αυθεντικός Σχεδιασμός

Εμπνευσμένος από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, ο σχεδιασμός από την PEOPLE με τη συνδρομή της ELASTIC Architects στον εσωτερικό σχεδιασμό, τιμά τα φυσικά στοιχεία του τοπίου του ξενοδοχείου.

Ξύλο, πέτρα και ηφαιστειακές, μαύρες αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά στους μίνιμαλ και εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους, ενώ η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου ακολουθεί τους καμπυλωτούς σχηματισμούς των πλαγιών από λάβα που το περιβάλλουν.

Το Magma Resort Santorini διαθέτει 59 πολυτελή δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 24 σουιτών, με εντυπωσιακές βεράντες, άνετα ντους, χαλαρούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας, καθώς και ιδιωτικές πισίνες, προσφέροντας απεριόριστη θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Για την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τη σουίτα Magma, 77 τ.μ. που περιλαμβάνει ευρύχωρο σαλόνι, king size υπνοδωμάτιο, καθώς και ιδιωτική βεράντα με πισίνα με θέα στη θάλασσα.

Signature Dining

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Magma by Spondi, φέρει την υπογραφή του ομίλου Trastelis Group και του executive chef Arnaud Bignon, βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin από το εστιατόριο Σπονδή. Στόχος είναι να αναδειχθεί η τοπική γεωργική παραγωγή και τα εποχιακά προϊόντα μέσα από μια σύγχρονη, ευρηματική μαγειρική ερμηνεία. Το μενού θα περιλαμβάνει signature dishes και άλλες εκλεκτές γαστρονομικές επιλογές σε συνδυασμό πάντα με τα διάσημα κρασιά από την πλούσια αμπελοκαλλιέργεια του νησιού.

Ολιστική Ευεξία

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ολιστική και πνευματική ευεξία στο υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου Lava Spa. Το υπόγειο, 430 τ.μ. spa είναι το μεγαλύτερο στο νησί, διαθέτει εσωτερική πισίνα, σάουνα, vichy shower και πολυτελείς υπηρεσίες χαλάρωσης, σχεδιασμένες ώστε να αναζωογονούν το σώμα και να ταξιδεύουν τις αισθήσεις.

Για όσους αναζητούν σωματική δραστηριότητα, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο, επαγγελματικό γυμναστήριο, καθώς και μια σειρά από δραστηριότητες που συνδέουν τους επισκέπτες με το φυσικό περιβάλλον του νησιού, όπως πεζοπορία, snorkeling και μαθήματα γιόγκα.

Εμπνευσμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις

Tο Magma Resort Santorini παρουσιάζει το Magma Hall, έναν χώρο 228 τ.μ. που διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και άριστη τεχνολογική υποστήριξη. Κατάλληλο για κάθε εκδήλωση, από φιλικές κοινωνικές συγκεντρώσεις, ρομαντικούς γάμους και εμπνευσμένες επαγγελματικές δεξιώσεις, το ξενοδοχείο μπορεί να υποδεχτεί έως και 250 επισκέπτες.

Το Magma Resort Santorini είναι το πρώτο θέρετρο που συνδέεται με τη Hyatt στα ελληνικά νησιά. Μόλις ανοίξει, θα ενταχθεί στην οικογένεια Unbound Collection by Hyatt στην Ευρώπη μαζί με το The Wellem στο Dusseldorf, το Hotel SOFIA στη Βαρκελώνη, το Hotel Reisen στην Στοκχόλμη, το Párisi Udvar Hotel στη Βουδαπέστη, το Great Scotland Yard Hotel στο Λονδίνο, το Hôtel du Louvre στο Παρίσι το εμβληματικό Hôtel Martinez στις Κάννες, το Hôtel du Palais Biarritz , το La Zambra στο Mijas της Ισπανίας καθώς και δύο επιπλέον ακίνητα που είναι υπό κατασκευή: το Grand Hansa Hotel στο Ελσίνκι και το Hotel Rhodania Crans Montana στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ξενοδοχεία: Στρατηγική συνεργασία των ομίλων Κυπριώτη & HotelBrain

Τον Αύγουστο ανοίγει το Magma Resort Santorini - Ντεμπούτο της Hyatt στα ελληνικά νησιά

gazzetta
gazzetta reader insider insider