«Retro Beach Motelier»: Πώς μπορείτε να πληρωθείτε για να πάτε στην παραλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Retro Beach Motelier»: Πώς μπορείτε να πληρωθείτε για να πάτε στην παραλία
Οι υποχρεώσεις του «τυχερού» υποψήφιου που θα κριθεί κατάλληλος για τη θέση είναι να ταξιδέψει στα 10 καλύτερα «retro beach motels» που είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα της Hotels.com, στις ΗΠΑ.

Η ιστοσελίδα Hotels.com ψάχνει να προσλάβει έναν «Retro Beach Motelier», ο οποίος θα πρέπει να επισκεφτεί αρκετά «retro» παραλιακά Motels στις ΗΠΑ και να βαθμολογήσει την εμπειρία που προσφέρουν... και πόσο κοντά είναι στο στυλ του 1950.

Σύμφωνα με το CNN, οι υποχρεώσεις του «τυχερού» υποψήφιου που θα κριθεί κατάλληλος για τη θέση είναι να ταξιδέψει στα 10 καλύτερα «retro beach motels» που είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα της Hotels.com, στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων είναι το The Pearl Hotel στο Σαν Ντιέγκο και το Vagabond Hotel στο Μαϊάμι.

Ο «motelier» θα προμηθευτεί από την εταιρεία με αξεσουάρ παραλίας «παλιάς σχολής», όπως αντηλιακό, ομπρέλα ήλιου με ρίγες, vintage γυαλιά ηλίου, ένα ψυγείο με πάγο και ένα ραδιόφωνο που θα δουλεύει με τον ήλιο!

Παράλληλα, κομμάτι της δουλειάς του θα είναι να... απολαμβάνει μια βόλτα στην παραλία, παίζοντας παιχνίδια χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και να βγάζει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια κλασική κάμερα polaroid.

Ο μισθός για όλα αυτά ανέρχεται στα 15.000 δολάρια, από τα οποία τα 5.000 είναι για τα προσωπικά έξοδα και τα σνακς του «επαγγελματία ταξιδιώτη» και τα υπόλοιπα 10.000 θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των ταξιδιωτικών εξόδων.

«Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες αναζητούν ξενοδοχεία με all-inclusive πακέτα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως ο Retro Beach Motelier καλείται να αποδείξει πως οι διακοπές σε παραλία Motels μπορούν να είναι εξίσου πολυτελής» σχολίασε σχετικά η εκπρόσωπος της εταιρείας, Melissa Dohmen και πρόσθεσε πως «αυτά τα κλασικά Motels δεν είναι μόνο πιο οικονομικά, αλλά θα μεταφέρουν τον τουρίστα σε άλλες εποχές, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ώστε να χαλαρώσει».

Τέλος, σημειώνεται πως ο τυχερός που θα αναλάβει τη θέση δεν χρειάζεται να ταξιδεύει μόνος, καθώς θα μπορεί να πάρει μαζί του έναν επισκέπτη. Για

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Candy Funhouse: Αναζητά εργαζόμενο που θα δοκιμάζει γλυκά - Με τηλεργασία και μισθό 78.000 τον χρόνο

Απολύσεις: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι - Πότε είναι άκυρες

gazzetta
gazzetta reader insider insider