Prodea: Στο 80,22% το ποσοστό της Invel Real Estate II

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Prodea: Στο 80,22% το ποσοστό της Invel Real Estate II
Tο ποσοστό συμμετοχής της εταιρείας Invel Real Estate (Netherlands) II B.V. ανήλθε από 65,49%, σε 80,22% επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου, εκ των οποίων ποσοστό 78,12% κατέχει άμεσα η Invel Real Estate (Netherlands) II B.V.

Σε ποσοστό 80,22% ανέρχεται το μερίδιο της Invel Real Estate II στην Prodea, καθώς ανακοινώθηκε πως η εταιρεία Invel Real Estate B.V. μεταβίβασε 37.640.076 μετοχές με δικαίωμα ψήφου προς την Invel Real Estate (Netherlands) II B.V.

Συνεπεία της ανωτέρω μεταβίβασης, το ποσοστό συμμετοχής της εταιρείας Invel Real Estate B.V. στην Prodea κατήλθε από 29,81%, σε 15,08% επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου, ενώ το ποσοστό συμμετοχής της εταιρείας Invel Real Estate (Netherlands) II B.V. ανήλθε από 65,49%, σε 80,22% επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου, εκ των οποίων ποσοστό 78,12% κατέχει άμεσα η Invel Real Estate (Netherlands) II B.V. ενώ 2,1% κατέχεται έμμεσα δια της ελεγχόμενης από αυτήν εταιρείας Anthos Properties.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω μεταβίβασης, διευκρινίζεται, από την CASTLELAKE OPPRTUNITIES PARTNERS, LLC, ότι αυτή αποτελεί εσωτερική αναδιοργάνωση χαρτοφυλακίου ενώ δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή στον απώτερο έλεγχο του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Prodea που ασκεί η εταιρεία CASTLELAKE OPPRTUNITIES PARTNERS, LLC ή στην ενδιάμεση αλυσίδα ελέγχου όπως έχει γνωστοποιηθεί στις 17.05.2019 και 23.05.2019.

Το συνολικό ποσοστό ελέγχου της εταιρείας CASTLELAKE OPPRTUNITIES PARTNERS, LLC ανέρχεται στο 95,30% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία, όπως αναφέρεται στην από 22.04.2022 σχετική ενημέρωση της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Prodea: Ενημέρωση για μεταβολή ποσοστών ελέγχου επί δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας

Η Prodea, οι προοπτικές και η «ευρύτερη ματιά» για το real estate

gazzetta
gazzetta reader insider insider