Πετρόπουλος: Αυξημένες οι πωλήσεις το α' τρίμηνο, μείωση 50% στα καθαρά κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πετρόπουλος: Αυξημένες οι πωλήσεις το α' τρίμηνο, μείωση 50% στα καθαρά κέρδη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αύξηση πωλήσεων εμφάνισε ο όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος το πρώτο τρίμηνο του 2022, με τα καθαρά κέρδη και ΕΒΙTDA ωστόσο να μειώνονται. 

Αύξηση πωλήσεων εμφάνισε ο όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος το πρώτο τρίμηνο του 2022, με τα καθαρά κέρδη και ΕΒΙTDA ωστόσο να μειώνονται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 10% και ανήλθαν σε 31,9 εκατ. ευρώ (29 εκατ. ευρώ το 2021). Το ΕΒΙTDA του Ομίλου ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ έναντι 2,8 εκατ. ευρώ το 2021.

Τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν κατά 45,8% και ανήλθαν σε 1,3 εκατ. ευρώ έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το 2021. Tα κέρδη μετά τους φόρους και τα δικαιώματα μειοψηφίας επίσης μειώθηκαν κατά 50% σε 0,9 εκατ. ευρώ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ το 2021.

Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός μειώθηκε στα 12,8 εκατ. ευρώ από 13,2 εκατ. ευρώ το 2021 και ο καθαρός τραπεζικός δανεισμός ανήλθε στα -1,9 εκατ. ευρώ από -2,7 εκατ. ευρώ. Τα μετρητά και ισοδύναμα μειώθηκαν σε 14,7 εκατ. ευρώ από 15,9 εκατ. ευρώ στις 31.12.2021.

Ο δείκτης φερεγγυότητας του Ομίλου (καθαρή θέση ως % του συνόλου του ενεργητικού χωρίς τα μετρητά και ισοδύναμα) ήταν 69% στις 31/03/2022.

Συνοπτική Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσεως (σε χιλ. €).
1 Ιαν - 31 Μαρ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το αντίο στον Μαζωνάκη από τον πολιτικό κόσμο - Το «μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια» - Ο…ζαχαρώδης Ανδρουλάκης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αισθητά υψηλότερες τιμές φέτος - Ανοιχτό παράθυρο για απευθείας επιδότηση

Η μετακίνηση των επενδυτών - Το ποδόσφαιρο και τα λεφτά - Tο ελληνικό «ραντεβού» με το Διάστημα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider