Άνοδος κερδών και εσόδων για τη Siemens - Μεγάλη αύξηση στις νέες παραγγελίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοδος κερδών και εσόδων για τη Siemens - Μεγάλη αύξηση στις νέες παραγγελίες
Τα έσοδα έφτασαν τα 16,50 δισ. ευρώ έναντι 14,07 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν τα 15,95 δισ. ευρώ.

Σημαντική αύξηση στα έσοδα και άνοδο στα κέρδη της κατέγραψε η Siemens, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος.

Για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στο τέλος του Δεκεμβρίου, τα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 1,64 δισ. ευρώ έναντι 1,38 δισ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Τα έσοδα έφτασαν τα 16,50 δισ. ευρώ έναντι 14,07 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν τα 15,95 δισ. ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι παραγγελίες προϊόντων ενισχύθηκαν σε ετήσια βάση κατά 42% στα 24,21 δισ. ευρώ, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσου τα 18,03 δισ. ευρώ.

«Είχαμε μια πολύ επιτυχημένη αρχή για το ξεκίνημα του δημοσιονομικού έτους του 2022. Όλες οι επιχειρήσεις μας συνεχίζουν την ανάπτυξη τους σε υψηλά επίπεδα» ανέφερε σε δήλωση του ο επικεφαλής της Siemens, Ρόλαντ Μπουτς.

«Παρά τις προκλήσεις της πανδημίας και τα προβλήματα στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν αποτραπεί οι μεγάλες διαταραχές, αν και υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις ορισμένων προϊόντων» υποστηρίζει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην Koerber ο βραχίονας των logistics της Siemens έναντι 1,3 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider