Επιχειρήσεις | Διεθνή
07-09-2021 | 19:28

Apple: Ανακοινώθηκε το εναρκτήριο event της χρονιάς - Θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone

Newsroom
Μοιράσου το
Apple: Ανακοινώθηκε το εναρκτήριο event της χρονιάς - Θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Apple απέστειλε προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης για την ετήσια εναρκτήρια εκδήλωση της στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα iPhone.

Η εταιρεία μπορεί επίσης να ανακοινώσει νέα μοντέλα Apple Watch και AirPods. Η Apple κυκλοφορεί τα Apple Watch σε ετήσια βάση και τα AirPods αναμένεται να αναβαθμιστούν από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο update το 2019.

Η εκδήλωση της Apple θα μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπο της. Η Apple έχει πραγματοποιήσει και άλλες ψηφιακές εκδηλώσεις από την έναρξη της πανδημίας το 2020.

Εικόνα

Η Apple ανακοινώνει συνήθως τα νέα της iPhone τον Σεπτέμβριο. Αλλά πέρυσι, λόγω της πανδημίας, η Apple ανακοίνωσε το iPhone 12 τον Οκτώβριο. Η εκδήλωση του Σεπτεμβρίου χρησιμοποιήθηκε αντ’ αυτού για να αποκαλύψει στο κοινό το Apple Watch Series 6, το Apple Watch SE, τα νέα iPad, μια συνδρομητική υπηρεσία streaming και μια δέσμη άλλων υπηρεσιών της Apple που ονομάζεται Apple One.

Είναι πιθανό η Apple να κάνει κάτι παρόμοιο φέτος. Η εταιρεία αναμένεται να ανανεώσει τα μοντέλα MacBook Pro και iPad αυτό το φθινόπωρο, εάν κι εφόσον τηρήσει το ετήσιο πρόγραμμά της. Αλλά δεν είναι σαφές εάν θα παρουσιαστούν στην ίδια εκδήλωση με το iPhone.

Τα φετινά iPhone πιθανότατα θα μοιάζουν με τα περσινά μοντέλα, αλλά με μια μικρότερη «εγκοπή» στο πάνω μέρος της οθόνης, ανέφερε το Bloomberg. Το Apple Watch αναμένεται να αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό ανασχεδιασμό από τότε που κυκλοφόρησε το 2015.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.