Επιχειρήσεις
22-04-2021 | 19:09

Greenhill για Ελλάκτωρ: Εμείς θα είμαστε εδώ όταν οι άλλοι θα «αποεπενδύσουν»

Newsroom
Μοιράσου το
Greenhill για Ελλάκτωρ: Εμείς θα είμαστε εδώ όταν οι άλλοι θα «αποεπενδύσουν»
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τα ζητήματα που απασχολούν την εταιρεία ανέδειξε Greenhill Investments Limited στην σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ και πρότεινε πραγματικές και ουσιώδεις λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων και για την εξυγίανσή της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Η ανακοίνωση:

«Η Greenhill Investments Limited στην σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ανέδειξε τα ζητήματα που απασχολούν την εταιρεία και πρότεινε πραγματικές και ουσιώδεις λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων και για την εξυγίανσή της. Η Γεν. Συνέλευση δεν άκουσε τις προτάσεις μας και η πλειοψηφία ακολούθησε τις εύκολες λύσεις της διοίκησης της εταιρείας. Χωρίς να θέλουμε να προμαντεύσουμε τις εξελίξεις, είμαστε βέβαιοι ότι σε σύντομο χρόνο θα δικαιωθούμε καθώς οι περισσότεροι μέτοχοι θα αντιληφθούν ότι παραπλανήθηκαν.

Απευθυνθήκαμε στους μετόχους με θάρρος και τους είπαμε την αλήθεια. Ζητήσαμε έλεγχο της εταιρείας για τα τελευταία δέκα χρόνια της δραστηριότητάς της αλλά δυστυχώς το ΔΣ δεν περιέλαβε το σχετικό αίτημα μας στην ημερήσια διάταξη, δίδοντας έτσι ασυλία στους «συνεταίρους» της ομάδας μετόχων, που εξ εφόδου κατέλαβαν και ελέγχουν την εταιρεία.

Η εταιρεία μας μολονότι εξυβρίστηκε και συκοφαντήθηκε θα συνεχίσει να εργάζεται για την διάσωση και την εξυγίανση του Ομίλου και την διάσωση των 6.500 θέσεων εργασίας.

Επενδύσαμε στην πατρίδα μας ακούγοντας τις εκκλήσεις της κυβέρνησης και θα προασπίσουμε την επένδυσή μας γιατί πιστεύουμε στην ελληνική οικονομία και την ελληνική Δικαιοσύνη.

Παράλληλα θα στηρίζουμε την εταιρία και το προσωπικό της σε όλα τα επίπεδα και θα είμαστε εκεί ακόμα και όταν οι άλλοι θα αποεπενδύουν και θα φεύγουν. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την τήρηση της νομιμότητας για την διασφάλιση των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων, για το καλό των εργαζόμενων του Ομίλου και για την προαγωγή της ελληνικής οικονομίας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.