Σε νέα καταστήματα επεκτείνεται το McDelivery

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε νέα καταστήματα επεκτείνεται το McDelivery
Σε τρεις ακόμη περιοχές, σε  Άλιμο, Λεωφόρο Κηφισίας και Ιερά Οδό, λειτουργεί πλέον η υπηρεσία delivery των McDonald’s.

Νέα καταστήματα της αλυσίδας McDonald’s είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελίες delivery, με την υπηρεσία McDelivery να επεκτείνεται συνεχώς με νέα εστιατόρια, αυτή την ιδιαίτερη περίοδο.

Συγκεκριμένα, σε τρεις ακόμη περιοχές, σε Άλιμο, Λεωφόρο Κηφισίας και Ιερά Οδό, λειτουργεί πλέον η υπηρεσία McDelivery η οποία προσφέρεται μέσω τρίτου παρόχου και συγκεκριμένα μέσω της οnline πλατφόρμας efood.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία της αλυσίδας μέχρι σήμερα λειτουργούσε σε Σύνταγμα (από όπου και ξεκίνησε), Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Λεωφόρο Μεσογείων και Παλαιό Φάληρο.

Στόχος της εταιρείας, όπως επισημαίνουν πηγές της στο insider.gr, είναι «να φέρουμε την εμπειρία McDonald’s σε περισσότερους καταναλωτές και να συνεχίσουμε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις τους για μεγαλύτερη ποικιλία και ευκολία».

Σημειώνουν παράλληλα πως οι πελάτες της αλυσίδας δέχθηκαν πολύ θετικά το McDelivery, κυρίως αυτή τη δύσκολη περίοδο που ο κόσμος μένει στο σπίτι.

Επισημαίνεται τέλος ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα εστιατόρια της αλυσίδας λειτουργούν:

  • με υπηρεσία Drive-Thru14 εστιατόρια (παραγγελία και παραλαβή από το αυτοκίνητο) : Άλιμος, Αιγάλεω, Ίλιον, Π. Φάληρο, Βάρη, Χαλάνδρι, λεωφ. Κηφισίας, λεωφ. Μεσογείων, Βριλήσσια, Ρέντης, 31ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (Πολυδένδρι), Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά), Ηράκλειο Κρήτης και Λάρισα.
  • υπηρεσία McDelivery (8 εστιατόρια)
  • και υπηρεσία take away (2 εστιατόρια).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider