Lego και Disney ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lego και Disney ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Δύο κολοσσοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεσηκώνουν τα παιδιά –μικρά και μεγάλα– όλου του πλανήτη.

Την Τρίτη, η Lego ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Disney για την κυκλοφορία μιας νέας σειράς με 18 μινιατούρες αγαπημένων ηρώων των κινουμένων σχεδίων, όπως Mickey Mouse και Donald Duck και, φυσικά, οι κυρίες Minnie και Daisy.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, γνωστούς χαρακτήρες από ταινίες της Pixar, όπως ο Κύριος Απίθανος της ταινίας Οι Απίθανοι (The Incredibles) και ο Buzz.


Η Lego δεν κάνει εξαίρεση για τους «κακούς» χαρακτήρες, όπως είναι η Ούρσουλα από την ταινία Η μικρή γοργόνα και ο Σύνδρομος από την ταινία Οι Απίθανοι.

Οι μινιατούρες θα βγουν στα ράφια τον Μάιο και η τιμή διάθεσής τους διαμορφώνεται στα 3,99 δολάρια (στις ΗΠΑ). Όπως και οι υπόλοιπες μινιατούρες της Lego, θα πωλούνται σε συσκευασία-έκπληξη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lego συνεργάζεται με τη Disney. Η σειρά Πριγκίπισσες της Disney ήταν από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά για το 2015. Το Αστραφτερό παγωμένο κάστρο της Έλσας ήταν το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το προηγούμενο έτος.

Την τελευταία διετία, η αυτοκρατορία των παιχνιδιών από τη Δανία έχει σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με σταθμό την ταινία The Lego Movie το 2014. Την χρήση του 2015, κατέγραψε αύξηση εσόδων 25% και αύξηση κερδών 31%, χάρη στις σειρές προϊόντων Star Wars και Ninjago.

Τον περσινό χρόνο, η εταιρεία πούλησε περισσότερα από 72 δισ. τουβλάκια Lego σε 100 εκατομμύρια παιδιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider