Πέθανε η «ψυχή» του χαλβά Φαρσάλων

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέθανε η «ψυχή» του χαλβά Φαρσάλων
Πιστός στην παράδοση, κατασκευής του χαλβά, ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του έφτασε να έχει παρουσία έως στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός επιχειρηματίας από τα Καμένα Βούρλα Κώστας Καταραχιάς, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομα του με τον παραδοσιακό χαλβά και την παραγωγή πολλών ακόμη παραδοσιακών προϊόντων.

Ο Κώστας Κατραχιάς δεν ήταν αγαπητός μόνο στην τοπική κοινωνία των Καμένων Βούρλων, αλλά και σε όλη την Φθιώτιδα, όπου είχε αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Πιστός στην παράδοση, κατασκευής του χαλβά, ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του έφτασε να έχει παρουσία έως στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Πρόσφατα Σέρβοι δημοσιογράφοι σε αποστολή που επισκέφτηκαν τη Λάρισα, μετέβησαν μεταξύ άλλων και στο κατάστημα Χαλβά Καταραχιά, όπου τους έγινε παρουσίαση για την παρασκευή του φημισμένου Φαρσαλινού προϊόντος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διέρρευσαν στοιχεία πελατών της Vodafone Ελλάδος λόγω κυβερνοεπίθεσης στην Βεϊνόγλου

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιουνίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Δημογραφικό: Υπό εξαφάνιση οι 20άρηδες και οι 30άρηδες στην Ελλάδα - Πόσο συρρικνώθηκε ο πληθυσμός την τελευταία εικοσαετία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider