Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών
Η Κουμουνδούρου τονίζει πως ο πρωθυπουργός «τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα».

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υποκινητής της οργής των πολιτών» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με την οποία απαντά στη γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού για τα καλέσματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τους πολίτες για διαδηλώσεις.

Η Κουμουνδούρου, σημειώνει στην ανακοίνωση της πως «ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό από την ανικανότητα της κυβέρνησής του. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία.

Τον ενημερώνουμε, ότι ο μόνος που έχει τη δύναμη να ξεσηκώνει πολίτες -και μάλιστα ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- σε κινητοποιήσεις εν μέσω lockdown, είναι ο ίδιος και η πολιτική του. Είναι η υποκρισία του και ο αυταρχισμός του.

Άφησε τα νοσοκομεία τόσους μήνες ανοχύρωτα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δίχως στήριξη. Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

Οδήγησε τη κοινωνία στο πιο αυστηρό, μακροχρόνιο και αποτυχημένο lockdown σε όλη την Ευρώπη. Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

Όταν όμως ο ίδιος προκαλεί με κορονοπάρτι στην Ικαρία και την ίδια στιγμή δίνει εντολή να τρομοκρατούν και να ξυλοκοπούν οικογένειες με μικρά παιδιά και νέους στις πλατείες, ας μην ψάχνει στους πολιτικούς του αντιπάλους για υποκινητές της οργής των πολιτών.

Ο ίδιος είναι ο μόνος υποκινητής» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider