Στα 10 δισ. ευρώ τα μέτρα για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα 10 δισ. ευρώ τα μέτρα για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι αναθεωρείται ο ελληνικός προϋπολογισμός και ότι το πακέτο μέτρων για τη στήριξη της οικονομίας ανεβαίνει στα 10 δισ. ευρώ.

Στα 10 δισ. ευρώ αυξάνεται το πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας στη μάχη κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε νέο τηλεοπτικό διάγγελμά του το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι αναθεωρείται ο ελληνικός προϋπολογισμός και ότι το πακέτο μέτρων για τη στήριξη της οικονομίας ανεβαίνει στα 10 δισ. ευρώ.

«Σήμερα, ανακοινώνω ότι ο Προϋπολογισμός του Κράτους αναθεωρείται. Έτσι, πέραν των μέτρων που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ύψους 3,8 δισ., θα διατεθούν ακόμη περίπου 3 δισ. για τη στήριξη της οικονομίας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Και τουλάχιστον αλλά τόσα από τον ανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Μιλώ, δηλαδή, για περίπου 10 δισ., χωρίς τις προβλέψεις για την παροχή προσθετής ρευστότητας στις επιχειρήσεις από τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider