ΝΑΤΟ: «Πηγαδάκι» ηγετών με «θύμα» τον Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΑΤΟ: «Πηγαδάκι» ηγετών με «θύμα» τον Ντόναλντ Τραμπ (vid)
Οι τρεις ηγέτες αστειεύθηκαν για τη συνήθεια του Αμερικανού προέδρου να μην ακολουθεί το επίσημα πρωτόκολλο.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Μπόρις Τζόνσον, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Τζάστιν Τριντό να συζητούν με υποτιμητικό τόνο για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι τρεις ηγέτες συναντήθηκαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το βράδυ της Τρίτης, μετά την έναρξη της Συνόδου Κορυφής του NATO στο Λονδίνο και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, κατά την ανεπίσημη συζήτηση τους αστειεύθηκαν για τη συνήθεια του Αμερικανού προέδρου να μην ακολουθεί το πρωτόκολλο στην ενημέρωση των συντακτών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι 3 ηγέτες δεν ανέφεραν το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά λέγεται πως σχολίασαν το 50λεπτο διάλογο του Αμερικανού προέδρου με τους ρεπόρτερ.

Ο Μπόρις Τζόνσον απέφυγε να φωτογραφηθεί δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ

Να φωτογραφηθεί στο πλάι του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, απέφυγε ο πρωθυπουργός της Βρετανία Μπόρις Τζόνσον, μετά τη συνομιλία που είχε το βράδυ της Τρίτης μαζί του.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από την ψηφοφορία των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 12 Δεκεμβρίου και έχει ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην παρέμβει στην καμπάνια. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον αποφεύγει να εμφανισθεί δίπλα στον Τραμπ, που είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση και συζητήσαμε το μέλλον του ΝΑΤΟ, τι συμβαίνει στην Συρία και άλλα θέματα ασφαλείας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βρετανός πρωθυπουργός.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παρέθεσε δείπνο για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ στην Ντάουνινγκ Στριτ, συναντήθηκε επίσης με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Τουρκίας και συζήτησαν την κατάσταση στην Συρία και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό για την Ατλαντική Συμμαχία να παραμείνει ενωμένη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider