Ο Αντετοκούνμπο μηνύει καλλιτέχνη για το «Greek Freak» (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Αντετοκούνμπο μηνύει καλλιτέχνη για το «Greek Freak» (pic)
Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ζητά αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 2 εκατ. δολαρίων. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μήνυσε ένα καλλιτέχνη από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ επειδή πουλάει μπλουζάκια «Greek Freak» και άλλα ρούχα χωρίς να έχει την σχετική άδεια, σύμφωνα με το Reuters.

O Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κατηγορεί τον Τζίντερ Μπόγκαλ, ο οποίος πουλάει μέσω διαδικτύου ρούχα εμπνευσμένα από παίχτες του NBA, ότι χρησιμοποιεί το σήμα «Greek Freak» που ο ίδιος έχει κατοχυρώσει από πέρσι.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν ο Μπόκαλ έχει ως στόχο «να μπερδεύει και να οδηγεί τους καταναλωτές να πιστεύουν ότι αγοράζουν προϊόντα που σχετίζονται ή έχουν την άδεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενός από τους πιο πετυχημένους και δημοφιλείς παίχτες του NBA».

Fake Greek Freak

Η μήνυση αναφέρει ακόμη ότι ο Μπόγκαλ δεν ανταποκρίθηκε στην αίτηση που του εστάλη στις 3 Μαΐου που του ζητούσε να σταματήσει να πουλάει αυτά τα προϊόντα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητά αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 2 εκατ. δολαρίων.

Ο Μπόγκαλ στην ιστοσελίδα του πουλάει ρούχα και με άλλους αστέρες και πρώην MVP του ΝΒΑ όπως ο Στέφεν Κάρι και ο Τζέιμς Χάρντεν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider