Διεθνείς διακρίσεις έλαβε η ελληνική εταιρεία Olympian Green

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διεθνείς διακρίσεις έλαβε η ελληνική εταιρεία Olympian Green
Διεθνής διάκριση για τα προϊόντα της πελοποννησιακής γης.

Μία σειρά από βραβεία ποιότητας και σχεδιασμού για τα προϊόντα της κέρδισε η εταιρεία ελληνική Olympian Green στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LA 2019, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες. Η εταιρεία είναι γνωστή για το λάδι που παράγει από κορωνέικη ελιά και εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα «Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο OLY OIL TRADITIONAL», «Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο OLY OIL με γεύση wasabi» και «Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο KTIMA LOUIZA» κατέκτησαν τρία χάλκινα μετάλλια και ένα βραβείο εξαιρετικού σχεδιασμού.

Η κορωνέικη ελιά καλλιεργείται αποκλειστικά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πελοποννησιακή Χερσόνησο. Αυτά τα ελαιόδεντρα παράγουν ελαιόλαδο εξαιρετικά χαμηλής οξύτητας, με βαθύ, φωτεινό πράσινο χρώμα και γλυκόπικρη ή ομαλή φρουτώδη γεύση ανάλογα με το χρόνο συγκομιδής.

olympiangreen2

Η Olympian Green διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο συνολικής επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές της παραγωγής.

Οι ελιές πιέζονται εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή, διατηρώντας έτσι τις ωφέλιμες ουσίες άθικτες. Το αποτέλεσμα είναι ένα είδος ελαιόλαδου, γεμάτο αρώματα και γεύση. Αφού γίνει η επεξεργασία του, το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε δεξαμενές διπλής επίστρωσης από ανοξείδωτο χάλυβα, έτσι ώστε να επιτρέπεται η φυσική καθίζηση υπό ιδανικές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider