Διαγωνισμό για συσκευές POS προκηρύσσει η ΔΕΗ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαγωνισμό για συσκευές POS προκηρύσσει η ΔΕΗ

Νέες υπηρεσίες για την εξόφληση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος προωθεί η ΔΕΗ προχωρώντας σε ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια συσκευών POS και της δημιουργίς σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών.

Ειδικότερα, με τις υπηρεσίες e-pos και pos, οι πελάτες της ΔΕΗ θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τους, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, είτε μέσω των συσκευών POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα καταστήματα της επιχείρησης.

Οι εν λόγω υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες, μετά την ολοκλήρωση του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η ΔΕΗ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήδη η επιχείρηση έχει αναπτύξει το κατάλληλο λογισμικό και είναι καθ' όλα έτοιμη για την υποστήριξη αυτών των νέων υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι σήμερα, οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφληθούν στα 101 καταστήματα της ΔΕΗ πανελλαδικά, καθώς και σε άλλα εναλλακτικά δίκτυα, σε περισσότερα από 6.000 σημεία σ' ολόκληρη τη χώρα, σε τράπεζες (ΑΤΜ, e-banking, phone banking, πάγια τραπεζική εντολή), στα καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε συμβεβλημένους συνεργάτες (όπως τα supermarkets, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ κ.λπ.), καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας e-bill της ΔΕΗ για τους χρήστες του e-banking.

«Η ΔΕΗ είναι σε στενή συνεργασία με τις τράπεζες για την ολοκλήρωση της υλοποίησης των νέων υπηρεσιών, τον καθορισμό των βέλτιστων όρων πληρωμής και προσδοκά στη θετική ανταπόκρισή τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider