Netflix: Έρχεται συνδρομητικό πρόγραμμα μόνο για κινητά με το μισό κόστος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Έρχεται συνδρομητικό πρόγραμμα μόνο για κινητά με το μισό κόστος
Νetflix παντού και πάντα και με τα μισά λεφτά.

Το παγκόσμιο φαινόμενο Netflix, που μας κρατά κολλημένους στις οθόνες μας, να καταναλώνουμε αχόρταγα το video-περιεχόμενο που μας προσφέρει, ίσως ετοιμάζει κάτι σπέσιαλ για όλους εμάς τους Netflix-ers και τις κινητές μας συσκευές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το μαλαισιανό περιοδικό «Star Online», το Netflix δοκιμάζει ένα συνδρομητικό πρόγραμμα ειδικά για mobile πλατφόρμες, με κόστος μόλις στα 4 δολ., δηλαδή στο ήμισυ της εκεί συνδρομής.

Από την πλευρά του, το Netflix επιβεβαίωσε τα περί δοκιμής στον ιστότοπο TechCrunch αλλά και στην εφημερίδα USA Today.

«Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους να καταστήσουμε το Netflix πιο ευχάριστο και πιο προσιτό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε το Netflix στην USA Today.

«Όσον αφορά σ’ αυτήν την περίπτωση, πραγματοποιούμε δοκιμές προκειμένου να κατανοήσουμε το ενδιαφέρον των καταναλωτών αναφορικά με ένα πρόγραμμα μόνο για κινητά, σε ορισμένες χώρες.

Γενικά, κάθε στιγμή δοκιμάζουμε πολλές νέες ιδέες, οι οποίες μπορεί να ποικίλλουν ως προς το πόσο διαρκούν και ως προς ποιος τις βλέπει.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται, αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην εκάστοτε δοκιμή να μην φτάσουν ποτέ στο ευρύ κοινό», κατέληξε στη σχετική δήλωσή του το Netflix.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider