Ρόδος: Χιλιάδες Ροδίτες συμμετείχαν στην εκδήλωση «Η Ρόδος για τη ζωή»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρόδος: Χιλιάδες Ροδίτες συμμετείχαν στην εκδήλωση «Η Ρόδος για τη ζωή»

Εντυπωσιακή ήταν και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η συμμετοχή των κατοίκων της Ρόδου στον αγώνα -περπάτημα της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη Ζωή" που είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που γίνεται στο νησί για δέκατη χρονιά. Η εκδήλωση οργανώνεται κάθε χρόνο από τον ομώνυμο σύλλογο και τα έσοδα της διατίθενται για την αγορά ειδικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο της Ρόδου, για την αντιμετώπιση και θεραπεία του καρκίνου.

Χιλιάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες, περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά, συμμετείχαν στη σημερινή εκδήλωση, την οποία έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό.

Η Ροδίτισσα ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου ήταν αυτή η οποία έδωσε από την πλατεία δημαρχείου την εκκίνηση στον δέκατο αγώνα-περπάτημα της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη Ζωή".

Για μια ακόμα χρονιά, αποδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι "Η Ρόδος για τη Ζωή" είναι μια εκδήλωση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα επαγγέλματα, σε όλα τα θρησκεύματα και τις φυλές, μια εκδήλωση κατά την οποία όλη η Ρόδος γίνεται "μια γροθιά"!

Ο ιδιαίτερα υψηλός στόχος φέτος ήταν ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφίας πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Η αξία του μηχανήματος ανέρχεται στα 55 χιλιάδες ευρώ, στόχος ιδιαίτερα υψηλός δεδομένου ότι η ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη ζωή" στηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις πωλήσεις των μπλουζών αξίας 6 ευρώ, τις οποίες και φορούν οι χιλιάδες συντοπίτες μας στη διάρκεια της εκδήλωσης .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider