Πανελλήνιες 2024: Τα ταξίδια ως τρόπος ψυχικής εκτόνωσης και αναζωογόνησης το θέμα της Έκθεσης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πανελλήνιες 2024: Τα ταξίδια ως τρόπος ψυχικής εκτόνωσης και αναζωογόνησης το θέμα της Έκθεσης
Πρεμιέρα έκαναν σήμερα 31/5 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι πανελλήνιες 2024 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα 31/5 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι πανελλήνιες 2024 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Το θέμα της έκθεσης που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι μαθητές ήταν τα ταξίδια, ως τρόπος ψυχικής εκτόνωσης και αναζωογόνησης.

Τα κείμενα πάνω στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι ήταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο « Ταξιδεύοντας», του Νίκου Καζαντζάκη, στο οποίο είχε διατηρηθεί η γλωσσική ιδιοτυπία του κειμένου, το ποίημα «Το ταξίδι» του Κωστή Παλαμά και ένα κείμενο της Ηλέκτρας Χατζηδημητρίου, από το διαδίκτυο (12-08-2016), ελαφρώς διασκευασμένο για τις ανάγκες της εξέτασης.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γράψουν ένα άρθρο 350-400 λέξεων, που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του σχολείου τους σχετικά με τους τρόπους που επιλέγουν, για να αναζητήσουν την προσωπική σας ηρεμία και ισορροπία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider