Εντοπίστηκε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εντοπίστηκε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας
Εντοπίστηκε μοτοσυκλέτα πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν οι δράστες που τοποθέτησαν την βόμβα απέναντι από το υπουργείο Εργασίας.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν οι δράστες που τοποθέτησαν την βόμβα απέναντι από το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η μοτοσυκλέτα ήταν κλεμμένη και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η επιτυχία Κουμουτσάκου - Η αποτυχία Ανδρουλάκη - Το δύσκολο σαββατοκύριακο Παπαστεργίου χωρίς τη Σούλα

ΟΟΣΑ για ανεργία: Η Ελλάδα στις υψηλές θέσεις - Γυναίκες και νέοι στο «στόχαστρο»

Τι «τρέχει» με το πολύπαθο σιδηροδρομικό έργο στα Σεπόλια (υπογειοποίηση) που διχοτομεί την Αθήνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider