Πάτρα: Ύφεση της κακοκαιρίας -Παραμένει κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών-Πατρών, ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάτρα: Ύφεση της κακοκαιρίας -Παραμένει κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών-Πατρών, ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα
Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι πλήττουν από το πρωί την Πάτρα ενώ πλέον τα φαινόμενα παρουσιάζουν ύφεση. Παραμένει κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών-Πατρών στο ύψος του Ελαιώνα, τροποποιήσεις δρομολογίων από τη Hellenic Train.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:27

Ύφεση παρουσιάζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα το πρωί την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, εξ' αιτίας της καταιγίδας καταγράφηκε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Παραμένει κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών-Πατρών στο ύψος του Ελαιώνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αμφιδρόμησης και αποκατάστασης της κυκλοφορίας στο 161ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Ελαιώνα, η οποία έχει διακοπεί από το πρωί λόγω κατολίσθησης που προκλήθηκε από την κακοκαιρία.

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο 80ο χιλιόμετρο, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα, και στην περιοχή Μετόχι, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επίσης λόγω κατολίσθησης.

Στην Επαρχιακή Οδό Αιγίου – Δερβενίου - Μαμουσιάς σε διάφορα σημεία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω κατολίσθησης χωμάτων και φερτών υλικών.

Τέλος έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων που είχε διακοπεί νωρίτερα στο ύψος του Μέγαλου Σπηλαίου.

Ακύρωση δρομολογίων στο τρένο

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα -Διακοπτό) ακυρώνονται, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα - 'Αγιος Ανδρέας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και συνεργεία του Δήμου Πατρέων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας και την αντιμετώπιση προβλημάτων όπου χρειαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ολλανδία: Η KLM ματαίωσε δεκάδες πτήσεις λόγω καταιγίδας

Ινδονησία: Σεισμός 6,1 - 6,6 βαθμών στη νήσο Τιμόρ

gazzetta
gazzetta reader insider insider