ΔΙΜΕΑ: 26 παραβάσεις σε οργανωμένες παραλίες και χώρους εστίασης σε Άνδρο και Σύρο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΙΜΕΑ: 26 παραβάσεις σε οργανωμένες παραλίες και χώρους εστίασης σε Άνδρο και Σύρο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Εκτεταμένους ελέγχους σε οργανωμένες παραλίες και χώρους εστίασης σε Άνδρο και Σύρο διενήργησαν ελεγκτές της ΔΙΜΕΑ το διήμερο 18-19/8/2022.

Εκτεταμένους ελέγχους σε οργανωμένες παραλίες και χώρους εστίασης σε Άνδρο και Σύρο διενήργησαν ελεγκτές της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), του Υπουργείου Ανάπτυξης &Επενδύσεων το διήμερο 18-19/8/2022.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 46 έλεγχοι σε επιχειρήσεις εστίασης και παροχής υπηρεσιών παραλίας και εντοπίστηκαν 26 παραβάσεις που αφορούσαν σε μη τήρηση των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Αγαθών και μη έκδοση φορολογικών αποδείξεων.

Όπως αναφέρει η ΔΙΜΕΑ, το συνολικό ύψος των προστίμων ανέρχεται σε 18.000 ευρώ, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται σε ολόκληρη την επικράτεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Ποιοι θα δουν αυξήσεις έως και 35% στα ποσά που λαμβάνουν

Καύσιμα: Έξι μήνες πολέμου στην αντλία - Στο +15% η βενζίνη, στο +29% το diesel

Ανακαίνιση Κατοικίας: Ποιοι προλαβαίνουν επιδότηση έως 36.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider