Σ. Μισέλ: Σοκαρισμένος από τις "εικόνες θηριωδιών" του ρωσικού στρατού στη Μπούκα του Κιέβου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σ. Μισέλ: Σοκαρισμένος από τις "εικόνες θηριωδιών" του ρωσικού στρατού στη Μπούκα του Κιέβου
Η Ε.Ε. βοηθά την Ουκρανία και τις ΜΚΟ στη συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων για δίωξη στα διεθνή δικαστήρια, αναφέρει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας και υποστήριξη της ΕΕ στην Ουκρανία βρίσκονται καθ'οδόν, ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, με ανάρτησή του στο τουίτερ, δηλώνοντας ταυτόχρονα σοκαρισμένος από «τις εικόνες θηριωδιών που διέπραξε ο ρωσικός στρατός στην απελευθερωμένη περιοχή του Κιέβου Μπούκα».

«Η Ε.Ε. βοηθά την Ουκρανία και τις ΜΚΟ στη συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων για δίωξη στα διεθνή δικαστήρια» προσέθεσε ο Σαρλ Μισέλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συνεχίζονται οι ανακλήσεις στο βρεφικό γάλα: Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του κλάδου

Κατώτατος μισθός: Έως 5% οι αυξήσεις που προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροι - Επιπλέον ελαφρύνσεις ζητούν οι εργοδότες

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έχει ξοδέψει πάνω από 18 εκατ. ευρώ φέτος σε αποζημιώσεις προπονητών!

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider