Ταγαράς: Ξεκινούν οι εργασίες για τη Διώρυγα της Κορίνθου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ταγαράς: Ξεκινούν οι εργασίες για τη Διώρυγα της Κορίνθου
Η παραπάνω ενημέρωση γίνεται ύστερα από συνεργασία και συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την ανάδοχο εταιρία.

Στη Βουλή τη Δευτέρα έρχεται η σύμβαση για την αποκατάσταση της Διώρυγας της Κορίνθου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός ΠΕΝ Νίκος Ταγαράς. Όπως έγινε γνωστό, ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργασίες ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Όπως ανέφερε ο κ. Ταγαράς, λόγω του μεγάλου κόστους του έργου -καθώς ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν στα 10 εκατ. ευρώ -τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 εγκρίνεται από τη Βουλή, αμέσως μετά, δηλαδή εντός της ίδιας εβδομάδας υπογράφεται η σχετική σύμβαση και την επόμενη ημέρα ξεκινά ο ανάδοχος -η Άκτωρ- τις εργασίες.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ενημέρωση γίνεται ύστερα από συνεργασία και συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την ανάδοχο εταιρία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Στον «πάγο» οι αλλαγές των αντικειμενικών αξιών - Στην αναμονή για διορθώσεις οι 12 δήμοι

Ο θαυμαστός νέος πολυπολικός κόσμος - Καθάρισε ο Μιχάλης - Τι περιμένει ο Ανδρουλάκης - Τι μαγειρεύει ο Παπαδημούλης

Παγώνει η Εισφορά Αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους συνταξιούχους που λαμβάνουν προσαύξηση

gazzetta
gazzetta reader insider insider