Ελλάδα
14-11-2021 | 17:43

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έτρεξε στα 5χλμ. του Μαραθωνίου υποστηρίζοντας την MDA HELLAS

Newsroom
Μοιράσου το
Η Δόμνα Μιχαηλίδου έτρεξε στα 5χλμ. του Μαραθωνίου υποστηρίζοντας την MDA HELLAS
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, συμμετείχε στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,  με την ομάδα της MDA HELLAS, την ποια στηρίζει διαχρονικά με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα άτομα με Νευρομυϊκές παθήσεις.

Με αφορμή της συμμετοχή της, η κα. Μιχαηλίδου, ανέφερε ότι: «Η επιστροφή του Μαραθωνίου, μετά τον ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας, αποτελεί διπλή γιορτή για όλους μας, γιατί εκτός από μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, σηματοδοτεί και την επιστροφή στην κανονικότητα. Σήμερα φορέσαμε τα κόκκινα μπλουζάκια μας κ τρέξαμε με το MDA Ελλάς, στη διαδρομή των  5 χιλιομέτρων  του Κλασσικού Μαραθωνίου. Μαζί με τους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές Παθήσεις, αποδεικνύουμε ότι τα όρια υπάρχουν για να ξεπεραστούν. Ότι η κοινωνία μας μπορεί και πρέπει να γίνει συμπεριληπτική και ισότιμη για όλους μας. Εμείς, θεσμοθετήσαμε τον Προσωπικό Βοηθό για την εξυπηρέτηση των εξατομικευμένων καθημερινών αναγκών κάθε ανθρώπου με αναπηρία. Υλοποιούμε επιτέλους ένα δίκαιο αίτημα δεκαετιών των συμπολιτών μας!»

Λίγο πριν την έναρξης της διαδρομής η κα. Μιχαηλίδου η οποία βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της MDA HELLAS, είχε μια πολύ ζεστή κουβέντα με τα μέλη της ομάδας, για όλα τα θέματα που απασχολούν τα άτομα με Νευρομυϊκες παθήσεις και τις οικογένειες  τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.