«Βραχυκύκλωμα» στο ΕΣΥ από τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βραχυκύκλωμα» στο ΕΣΥ από τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid
Στο νοσοκομείο Σωτηρία, ακόμη και οι γιατροί δεν περίμεναν εν μέσω θέρους την αύξηση των εισαγωγών και των διασωληνώσεων στο νοσοκομείο.

Χιλιάδες κενά ενδέχεται να προκύψουν στο σύστημα υγείας από την 1η Σεπτεμβρίου που 20.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα βγουν σε αναστολή, καθώς τα νοσοκομεία εμφανίζουν αυξημένες εισαγωγές και διασωληνώσεις ανθενών λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

Σε πίεση βρίσκεται το εθνικό σύστημα υγείας, με τις εισαγωγές των ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία να καταγράφουν καθημερινά τριψήφιο αριθμό.

Σε οριακή κατάσταση το «Σωτηρία»

Στο νοσοκομείο Σωτηρία, ακόμη και οι γιατροί δεν περίμεναν εν μέσω θέρους την αύξηση των εισαγωγών και των διασωληνώσεων στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το Mega, το οποίο προσθέτει πως ο νεαρότερος ασθενής με κορονοϊό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είναι 23 ετών. Όσοι μπαίνουν αυτήν την στιγμή στο νοσοκομείο φέρουν βαριά συμπτώματα.

Αντιδράσεις από την ΠΟΕΔΗΝ

Νέες κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και για κάθε ημέρα από την ερχόμενη εβδομάδα ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών αποφάσισε η ΠΟΕΔΗΝ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με ανακοίνωση, καλεί ιδιώτες γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα να παραλάβουν το ειδικό σήμα εμβολιασμού που θα επιβεβαιώνει ότι όλο το προσωπικό της κάθε μονάδας είναι εμβολιασμένο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στο ΣτΕ προσέφυγε η ΠΟΕΔΗΝ για ακύρωση και αναστολή του νόμου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Τρεις ημέρες προθεσμία ή αναστολή για όσους εργάζονται σε οίκους ευγηρίας και δεν έχουν εμβολιαστεί

gazzetta
gazzetta reader insider insider