Πηγές ΝΔ: Δεν είναι μέλος μας ο αστυνομικός της Ηλιούπολης- Το ’17 ήθελε να πάει στον Κοτζιά

Μαρία Νταλιάνη
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πηγές ΝΔ: Δεν είναι μέλος μας ο αστυνομικός της Ηλιούπολης- Το ’17 ήθελε να πάει στον Κοτζιά
Κατηγορηματική απάντηση στα όσα είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Βουλή για το εάν ο αστυνομικός της Ηλιούπολης είναι μέλος της, δίνουν από τη ΝΔ.

Κατηγορηματική απάντηση στα όσα είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Βουλή για το εάν ο αστυνομικός της Ηλιούπολης είναι μέλος της, δίνουν από τη ΝΔ. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι το 2017 είχε ζητήσει μετάθεση στην προσωρινή φύλαξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

«Όχι δεν είναι. Τελεία και παύλα. Πρόκειται για μια χυδαία απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει, από την πρώτη στιγμή, πολιτικά χαρακτηριστικά, σε μία τραγική ανθρώπινη ιστορία» σημειώνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον αστυνομικό που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη. «Πρόκειται για μια απαράδεκτη αντιπολιτευτική χυδαιότητα, που κορυφώθηκε μάλιστα, όταν ο κ. Τσίπρας δεν δίστασε να απευθύνει αυτό το ερώτημα από το βήμα του Κοινοβουλίου».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την ακραία χυδαιότητα που έφθασε μέχρι να κατηγορεί την παράταξή μας ότι υποθάλπει βιαστές και παιδεραστές. Ούτε πρόκειται να σπεκουλάρει πολιτικά στον ανθρώπινο πόνο. Γιατί διαφορετικά θα έκανε σημείο αντιπαράθεσης ότι για τον εν λόγω αστυνομικό από την Ηλιούπολη είχε βγει απόφαση το 2017 να μετατεθεί στην προσωπική φύλαξη του πρώην κορυφαίου Υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κ. Κοτζιά. Δεν το έκανε όμως και δεν θα το κάνει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider