Αύριο η ψηφοφορία για Πρόεδρους Αρείου Πάγου και Συμβουλίου Επικρατείας- Όλα τα ονόματα

Μαρία Νταλιάνη
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύριο η ψηφοφορία για Πρόεδρους Αρείου Πάγου και Συμβουλίου Επικρατείας- Όλα τα ονόματα
Αύριο, Πέμπτη, έχει οριστεί η ακρόαση από τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των υποψηφίων για την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας,  που θα αλλάξουν στις 30 Ιουνίου.

Αύριο, Πέμπτη, έχει οριστεί η ακρόαση από τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των υποψηφίων για την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας, που θα αλλάξουν στις 30 Ιουνίου.

Για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου θα γίνει ακρόαση των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου κ. Μαρίας Νικολακέα και Μαρίας
Γεωργίου, και των Αρεοπαγιτών κυρίας Κωστούλας Φλουρή- Χαλεβίδου, κ. Νικολάου Πιπιλίγκα, κ. Θεοδώρου Κανελλόπουλου και κ. Γρηγορίου Κουτσοκώστα, κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου η Διάσκεψη των Προέδρων να εκφράσει γνώμη.
Πάγου, η οποία πρόκειται να κενωθεί στις 30 Ιουνίου 2021.

Επίσης θα γίνει ακρόαση των Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Μαρίας Καραμανώφ, κ. Ιωάννη Γράβαρη, κ. Σπυριδούλας Χρυσικοπούλου, κ. Δημητρίου Σκαλτσούνη, κ. Παναγιώτη Ευστρατίου και κ. Ευαγγελίας Νίκα, επίσης κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο, για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία πρόκειται να κενωθεί στις 30 Ιουνίου 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider