Έτοιμη για τοπικά lockdowns η Νέα Υόρκη

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έτοιμη για τοπικά lockdowns η Νέα Υόρκη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης διευκρίνισε ότι θέλει τα μέτρα να τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη και περιμένει την σύμφωνη γνώμη του κυβερνήτη Αντριου Κουόμο.

Έτοιμη να ξανακλείσει σχολεία και καταστήματα σε εννέα συνοικίες του Μπρούκλιν και του Κουίνς είναι η πόλη της Νέας Υόρκης, όπου παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων της επιδημίας του κορονοϊού τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης διευκρίνισε ότι θέλει τα μέτρα να τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη και περιμένει την σύμφωνη γνώμη του κυβερνήτη Αντριου Κουόμο.

Εάν εγκριθούν, θα είναι η πρώτη φορά που η πρώτη αμερικανική μητρόπολη, που εξελίχθηκε σε υπόδειγμα ελέγχου της επιδημίας μετά τον θάνατο 24.000 ανθρώπων, θα είναι υποχρεωμένη να κάνει βήματα πίσω στην άρση των μέτρων του.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα επαγγέλματα της επόμενης 10ετίας στην Ελλάδα: Οι 5 κλάδοι με μισθούς άνω των 2.000 ευρώ

Γιατί ο Τραμπ έβαλε στο μάτι τη φέτα μας και την ιταλική παρμεζάνα;

Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το πρώτο AI Μουντιάλ και η νέα εποχή του ποδοσφαίρου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider