Ρουμπινί: Ακόμα και η κοπριά είναι καλύτερη από τα crypto - Η μεγαλύτερη απάτη στην Ιστορία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρουμπινί: Ακόμα και η κοπριά είναι καλύτερη από τα crypto - Η μεγαλύτερη απάτη στην Ιστορία
Για άλλη μια φορά δεν «χαρίστηκε» στα κρυπτονομίσματα ο διάσημος οικονομολόγος και καθηγητής στο NYU Stern, Νουριέλ Ρουμπινί, και με αναρτήσεις του στο Twitter εξαπέλυσε τα βέλη του για αυτό που ο ίδιος αποκαλεί shitcoins. 

Για άλλη μια φορά δεν «χαρίστηκε» στα κρυπτονομίσματα ο διάσημος οικονομολόγος και καθηγητής στο NYU Stern, Νουριέλ Ρουμπινί, και με αναρτήσεις του στο Twitter εξαπέλυσε τα βέλη του για αυτό που ο ίδιος αποκαλεί shitcoins.

Μάλιστα, φρόντισε να επισημάνει πως ακόμα και η κοπριά είναι πιο χρήσιμη από αυτά, καθώς έχει τουλάχιστον την χρησιμότητα ενός φυσικού λιπάσματος, εν αντιθέσει με τα crypto που, κατά τον Ρουμπινί, είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των χρηματοοικονομικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οικονομολόγος καταφέρεται εναντίον των ψηφιακών assets, ενώ στα πλαίσια της ίδιας ανάρτησης δεν γλύτωσαν από τα πυρά του, ούτε η Kιμ Καρντάσιαν, στην οποία επεβλήθη πρόστιμο από την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για παράνομη προώθηση crypto, ούτε και ο επικεφαλής της Celsius που «βάρεσε κανόνι». Ο Νουριέλ Ρουμπινί μάλιστα κάνει λόγο για κρυπτο-απατεώνες και εγκληματίες.

Στο ίδιο, αν όχι χειρότερο, «μήκος κύματος» και η ανάρτηση του για ιδρυτή της Celsius, Άλεξ Μασίνσκι, για τον οποίον υπενθύμισε πως είχαν «αναμετρηθεί» σε ένα debate γύρω από τα κρυπτονομίσματα στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κιμ Καρντάσιαν: Πρόστιμο $1,26 εκατ. επειδή προωθούσε κρυπτονομίσματα - Υποχρεωτική «αποχή» για 3 χρόνια 

«Κύμα» αποχωρήσεων CEOs εταιρειών της αγοράς κρυπτονομισμάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider