Πλήρης διαδραστικός Οδηγός Θεατών για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλήρης διαδραστικός Οδηγός Θεατών για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Το «Ράλλυ των θεών» θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου με την Υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, που αποτελεί αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μετά την περσινή του θριαμβευτική επιστροφή στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Τα κορυφαία πληρώματα με τα τελευταίας τεχνολογίας υβριδικά «θηρία» των ράλλυ θα δώσουν τη μάχη τους στα σκληρά χώματα των ελληνικών βουνών και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Πριν από αυτό, όμως, θα πάρουν μέρος στην υπερπαραγωγή της EKO Super Special Stage Olympic Stadium, όπου το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ θα μετατραπεί σε πίστα και δεκάδες χιλιάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να τρέχουν πλάι-πλάι.

Τι περιλαμβάνει ο Οδηγός Θεατών

Μέσα από 8 ενότητες και με highlight τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε από οπουδήποτε βρίσκεστε με ένα κλικ σε κάθε Ειδική Διαδρομή του αγώνα, ο Οδηγός Θεατών του gmotion by gazzetta σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τον μοναδικό Ράλλυ των Θεών, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2022.

Συκγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

- Τις ομάδες και τα πληρώματα των κορυφαίων συμμετοχών του WRC
- Τις κατηγορίες αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο WRC
- Τις βαθμολογίες των οδηγών και των -κατασκευαστών του WRC
- Τις συμμετοχές στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
- Το συνοπτικό πρόγραμμα για τις ώρες έναρξης των Ειδικών Διαδρομών
- Τις ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης
- Το πρωτόκολλο ασφαλείας λόγω της συμμετοχής για πρώτη φορά των κορυφαίων υβριδικών αγωνιστικών της κατηγορίας Rally1
- Τις Ειδικές Διαδρομές, με μικρή περιγραφή, ωράρια έναρξης και φυσικά, την εξαιρετικά πρακτική δυνατότητα πλοήγησης με ένα κλικ, στο σημείο που θέλετε να παρακολουθήσετε κάθε Ειδική Διαδρομή. Το gmotion by gazzetta οδήγησε όλο το μήκος του αγώνα και σας προτείνει τα πιο ασφαλή αλλά και πιο εποπτικά σημεία για να απολαύσετε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Με τον Οδηγό Θεατών του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, που δημιούργησε το gMotion by gazzetta, θα απολαύσετε του μοναδικό θέαμα στην κορυφαία διοργάνωση motorsport στη χώρα μας, πιο εύκολα παρά ποτέ. Σας περιμένουμε όλες και όλους στο ΟΑΚΑ, στο service park στο εκθεσιακό κέντρο της Λαμίας και φυσικά στις Ειδικές Διαδρομές της Κορινθίας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider