Τι κρύβει το μέλλον για το Bitcoin – Οι ενδείξεις για τον Μάρτιο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι κρύβει το μέλλον για το Bitcoin – Οι ενδείξεις για τον Μάρτιο
Για τον Φεβρουάριο, το Bitcoin μέτρησε μηνιαία κέρδη 11%, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη σε μηνιαία βάση άνοδο σε διάστημα επτά μηνών.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον για τον «βασιλιά» των κρυπτονομισμάτων, ακόμη κι αν το Bitcoin μπήκε «με το δεξί» στον Μάρτιο, μεταφέροντας στις «βαλίτσες» του τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο από τον περασμένο Ιούλιο.

Για τον Φεβρουάριο, το Bitcoin μέτρησε μηνιαία κέρδη 11%, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη σε μηνιαία βάση άνοδο σε διάστημα επτά μηνών. Τον περασμένο Ιούλιο είχε καταγράψει μηνιαία άνοδο 30%, ενώ διαπραγματευόταν πέριξ των 7.690 δολαρίων.

Υπενθυμίζεται εδώ την Πέμπτη, τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, το Bitcoin έκλεισε κοντά στα 3.800 δολάρια.

«Μετά από έξι μήνες στο κόκκινο, το γεγονός ότι ο Φεβρουάριος έκλεισε… πράσινος για το Bitcoin είναι ένα υπέροχο νέο», σχολιάζει ο Mati Greenspan, στρατηγικός αναλυτής της eToro.

Μάλιστα, ο ίδιος κάνει ειδική αναφορά στην αύξηση των συναλλαγών που σημειώνονται εσχάτως στην αγορά συναλλάγματος, σαφής ένδειξη ότι επιστρέφει η «όρεξη» των επενδυτών για ανάληψη ρίσκου στην αγορά συναλλάγματος.

Υπάρχουν βέβαια, την ίδια στιγμή και οι πιο μετριοπαθείς αναλυτές που προειδοποιούν πως «το Bitcoin είναι υπερπουλημένο», ενώ δεν αποκλείεται, μάλιστα, η τιμή του να πάρει ξανά… την κατιούσα, καθώς δεν κατάφερε τις προηγούμενες εβδομάδες να διατηρήσει τα επίπεδα των 4.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider