Shiba Inu: Ο Μασκ είπε πως δεν κατέχει «κανένα» - Πτώση 15% από το ιστορικό υψηλό του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Shiba Inu: Ο Μασκ είπε πως δεν κατέχει «κανένα» - Πτώση 15% από το ιστορικό υψηλό του
Ο Μασκ απάντησε σε μια ερώτηση ενός χρήστη του Twitter που ρώτησε πόσα Shiba Inu κατέχει, «κανένα». Το token είχε αυξηθεί περισσότερο από 400% τις τελευταίες 30 ημέρες και είναι το 11ο μεγαλύτερο σε αξία.

Είχε προηγηθεί η «βοήθεια» του Έλον Μασκ προς το Shiba Inu να ανέβει στις τάξεις των μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων κάνοντας ένα ράλι σχεδόν 400% πριν λίγες εβδομάδες, όταν ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του κουταβιού του. Τώρα, απαντώντας σε μια ερώτηση στο γνωστό μέσο, επεφύλασσε ένα πλήγμα στο meme coin.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει διαφημίσει επανειλημμένα το Dogecoin στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζει συχνά τα κρυπτονομίσματα ευρύτερα, απάντησε σε μια ερώτηση ενός χρήστη του Twitter που ρώτησε πόσα Shiba Inu κατέχει, «κανένα». Σε ένα επόμενο tweet, είπε ότι αγόρασε Bitcoin, Ether και Dogecoin και «αυτό είναι».

Την Δευτέρα, το SHIB, όπως είναι γνωστό το κρυπτονόμισμα, υποχώρησε 15% από το υψηλό όλων των εποχών που έφτασε την Κυριακή, σύμφωνα με το CoinGecko. Το token έχει αυξηθεί περισσότερο από 400% τις τελευταίες 30 ημέρες και είναι το 11ο μεγαλύτερο σε αξία.

Το Dogecoin έχει ανέβει επίσης περίπου 10% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το CoinGecko.

Το Shiba Inu έχει ενισχυθεί εν μέσω παραγόντων, όπως η κίνηση για έναρξη διαπραγμάτευσης του στο Robinhood, η εισβολή του οικοσυστήματος της σε NFT και ο γενικός ενθουσιασμός για τα meme περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, πολλοί παρατηρητές της αγοράς λένε ότι συχνά δεν υπάρχει αιτία για τις κινήσεις του και προειδοποιούν ότι το διακριτικό μπορεί να δυσκολεύεται να διατηρήσει την τρέχουσα ορμή του. Ιδρύθηκε το 2020 από ένα ανώνυμο πρόσωπο με το όνομα Ryoshi.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Shiba Inu: Νέο ιστορικό υψηλό, με ράλι 50% - Το 11ο σε αξία κρυπτονόμισμα στον κόσμο

gazzetta
gazzetta reader insider insider