Πλήρως αναβαθμισμένη η εφαρμογή NBG i-bank Μobile Banking

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλήρως αναβαθμισμένη η εφαρμογή NBG i-bank Μobile Banking

Τον Φεβρουάριο του 2015 η Εθνική Τράπεζα ανέπτυξε και διαθέτει στους πελάτες της τη νέα, πλήρως αναβαθμισμένη εφαρμογή i-bank Mobile Banking. Συνεχίζοντας την καινοτομία στον κλάδο στο χώρο του mobile (ήταν η τράπεζα που δημιούργησε την πρώτη native εφαρμογή Mobile Banking για i-phone στην Ελλάδα το 2009), η εφαρμογή i-bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας διαθέτει ένα ελκυστικό και σύγχρονο user interface, πολλές νέες λειτουργικότητες και πλήθος μεταφορών και πληρωμών, οι οποίες καλύπτουν πάνω από το 95% του όγκου συναλλαγών πληρωμών στα ηλεκτρονικά κανάλια της Εθνικής. Οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα, ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιούν από το κινητό τους συναλλαγές όπως:

  • Ενημέρωση υπολοίπου
  • Κινήσεις καταθετικών λογαριασμών & πιστωτικών καρτών
  • Μεταφορά χρημάτων
  • Πληρωμή λογαριασμών και πιστωτικών καρτών
  • Φόρτιση-εκφόρτιση prepaid card
  • Εντοπισμό πλησιέστερου i-bank ATM κ.ά.

Με αύξηση ενεργών χρηστών πάνω από 100% μέσα στο τελευταίο έτος, το i-bank Mobile Banking έχει εξελιχθεί σε ένα από τα βασικότερα κανάλια της Τράπεζας. Γνωρίζοντας ότι το μέλλον βρίσκεται στο mobile, η Εθνική αναβαθμίζει διαρκώς τη λειτουργικότητα, την εμφάνιση και τις προσφερόμενες συναλλαγές, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη, όπως:

  • Δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην εφαρμογή είτε με PIN που δημιουργεί ο χρήστης κατά την είσοδό του, είτε με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος π.χ. Touch ID για τις συσκευές που το υποστηρίζουν (η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για φορητές συσκευές με λογισμικό Android και iOS).
  • Ένα από τα πιο σύγχρονα και φιλικά user interface, πλήρως ανασχεδιασμένο, σύμφωνα με διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Material Design της Google για συσκευές Android.
  • Αναβάθμιση της λειτουργικότητας και εναρμόνισή της με τις διαθέσιμες συναλλαγές και δυνατότητες του i-bank Internet Banking: π.χ. εμβάσματα σε τράπεζες Εσωτερικού και Εξωτερικού, δυνατότητα αλλαγής μυστικού κωδικού, φιλική ονομασία λογαριασμού, εμφάνιση αποθηκευμένων προτύπων της εφαρμογής i-bank Internet Banking, προβολή προθεσμιακών λογαριασμών, προβολή δανείων (υπόλοιπα, κινήσεις, δοσολόγιο κτλ), αγορά/πώληση μετοχών και πληροφόρηση για χαρτοφυλάκιο και τύχη εντολών, ημερολόγιο χρήστη, εμφάνιση κινήσεων και βασικών στοιχείων Debit MasterCard κ.ά.
  • Πλήθος διαθέσιμων πληρωμών: α) Κάρτες (πληρωμή πιστωτικών καρτών ΕΤΕ καθώς και άλλων τραπεζών, φόρτιση/εκφόρτιση/κινήσεις Virtual Prepaid Card), β) Πληρωμές Δημοσίου, γ) Ενέργεια/ Ύδρευση, δ) Τηλεπικοινωνίες, ε) Ασφάλειες, στ) Δωρεές, ζ) Λοιπές Εταιρίες.

Τέλος, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ασφάλειας, η διενέργεια εγχρήματων συναλλαγών και συναλλαγών ασφαλείας μέσω i-bank Mobile Banking προϋποθέτει την εισαγωγή ενός κωδικού μίας χρήσης (ηλεκτρονικός κλειδάριθμος). Με τη δωρεάν υπηρεσία SMS i-code, ο κωδικός αυτός παράγεται από την Τράπεζα και αποστέλλεται μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Και το σημαντικότερο, ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός για την κάθε συναλλαγή και περιγράφεται στο SMS ώστε ο χρήστης να επιβεβαιώνει τη συναλλαγή πριν την εκτελέσει!

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=mbanking.NBG

https://itunes.apple.com/gr/app/nbg-mobile-banking/id342152889?mt=8

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider