Νοσηλεία στο Σπίτι: Σύμβαση ΟΔΙΠΥ - NEXTCOM για την επικοινωνία και προβολή του προγράμματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νοσηλεία στο Σπίτι: Σύμβαση ΟΔΙΠΥ - NEXTCOM για την επικοινωνία και προβολή του προγράμματος
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και του ΟΔΙΠΥ στην παρουσίαση και διάδοση των αποτελεσμάτων προόδου του έργου και η διαχείριση της αλλαγής που φέρνει το Πρόγραμμα ΝΟΣΠΙ.

Υπεγράφη μεταξύ του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ) και της NEXTCOM Α.Ε., σύμβαση για την «Επικοινωνία, Διάδοση & Διαχείριση της επιχειρησιακής και λειτουργικής αλλαγής» σχετικά με το ΥΠ-7 της ενταγμένης Πράξης «Δημιουργία συστήματος Νοσοκομειακής Φροντίδας στο Σπίτι (ΝΟΣΠΙ)», που αφορά στην επικοινωνιακή ενίσχυση και διάδοση του Προγράμματος (τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και στον γενικό πληθυσμό), στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα [ΟΠΣ (MIS): 5186292], που έχει υποβληθεί στο πλαίσιο της «Ενίσχυση της προσβασιμότητας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας του συστήματος υγείας», μέσω του ταμείου Ανάκαμψης και ανθεκτικότητας (ΤΑΑ).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και του ΟΔΙΠΥ στην παρουσίαση και διάδοση των αποτελεσμάτων προόδου του έργου και η διαχείριση της αλλαγής που φέρνει το Πρόγραμμα ΝΟΣΠΙ, αναλαμβάνοντας δράσεις προβολής σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, τόσο σε εθνικό όσοι και περιφερειακό επίπεδο, με αντίστοιχες παραγωγές οπτικοακουστικού υλικού.

Το Πρόγραμμα ΝΟΣΠΙ, στοχεύει στην ασφαλή, ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη φροντίδα στο σπίτι, μέσω ενός δικτύου υποστήριξης ιατροτεχνολογικών και ψηφιακών λύσεων, που παρέχουν άμεσα οφέλη στην ποιότητα ζωής των ασθενών, με παράλληλη μείωση του κόστους φροντίδας.
Στις σημαντικότερες επιδιώξεις του Προγράμματος, περιλαμβάνονται, η μείωση του χρόνου νοσηλείας στο νοσοκομείο και η μείωση του αριθμού επανεισαγωγών ασθενών με χρόνια νοσήματα, η ενίσχυση της αυτοφροντίδας στο σπίτι και παράλληλα η απελευθέρωση πόρων σε νοσοκομειακό επίπεδο.

Από την πλευρά του ΟΔΙΠΥ, την σύμβαση υπέγραψε ο κ. Βασίλης Μπαλάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ από την NEXTCOM, o κ. Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Την Ernst & Young εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Μητρόπουλος, Head of Business Development, SE Europe, Healthcare & Health Sciences Sector Leader, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο κ. Ελευθέριος Θηραίος, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης του ΟΔΙΠΥ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα λειτουργούν τα απογευματινά χειρουργεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider