Bark Air: Μια νέα αεροπορική εταιρεία αφιερωμένη στα κατοικίδια απογειώνεται τον Μάιο

Τα αεροπορικά ταξίδια με ένα σκύλο μπορεί πολλές φορές να είναι δύσκολα και ένα νέο brand θέλει να το αλλάξει αυτό.
Bark Air: Μια νέα αεροπορική εταιρεία αφιερωμένη στα κατοικίδια απογειώνεται τον Μάιο

Η BARK, μια εταιρεία γνωστή για τα προϊόντα της για σκύλους, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εγκαινιάζει μια νέα ταξιδιωτική υπηρεσία, την BARK Air. Σε συνεργασία με μια μικρή αεροπορική εταιρεία με τσάρτερ, η BARK Air έχει σχεδιαστεί για να δίνει προτεραιότητα στους τετράποδους ταξιδιώτες, ακολουθούμενους από τους ιδιοκτήτες τους, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν μαζί άνετα και βολικά.

Διαβάστε ακόμη: Το εστιατόριο που δεν θέλει Instagram Stories: Δίνει δωρεάν κρασί σε όσους δεν χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα

Κατά την έναρξη των δρομολογίων, αρχικά θα εξυπηρετούν τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης μέσω του αεροδρομίου Westchester County (HPN) με πτήσεις προς την περιοχή του Λος Άντζελες μέσω του Van Nuys (VNY), αλλά και το Λονδίνο της Αγγλίας μέσω του αεροδρομίου Stansted (STN). Οι πρώτες πτήσεις της BARK Air θα απογειωθούν από τη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 23 Μαΐου.

«Όταν ξεκινήσαμε την BARK το 2011, είχαμε ως αποστολή να φέρουμε επανάσταση στον χώρο και να δημιουργήσουμε τα καλύτερα προϊόντα για σκύλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα έχει πραγματικά ως προτεραιότητα τον σκύλο», δήλωσε ο Matt Meeker, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BARK. «Πιστεύουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία μας θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αποστολή και τις αξίες του brand μας, θα εισαγάγει περισσότερους λάτρεις των σκύλων στην οικογένεια της BARK και θα συμβάλει στον εμπλουτισμό των ζωών των σκύλων και των ανθρώπων τους σε όλο τον κόσμο».

Η BARK Air έχει ως στόχο να κάνει τους τετράποδους φίλους να νιώσουν την εμπειρία της πρώτης θέσης, έτσι ακριβώς όπως εμείς, περιποιούμενη τα σκυλάκια μας καθ' όλη τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.

Μετά την κράτηση ενός εισιτηρίου, ένας εργαζόμενος της BARK Air θα συλλέγει πληροφορίες για κάθε σκύλο και τα ταξιδιωτικά σχέδια του ανθρώπου του, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φτάσουν στο αεροδρόμιο μόνο μία ώρα πριν από την απογείωση για ένα εύκολο και γρήγορο check-in και οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα προετοιμασμένο από τον σεφ της εταιρείας πριν από την επιβίβαση. Για να βοηθηθούν οι ταξιδιώτες με σκύλο, ένας εργαζόμενος της BARK Air θα καλωσορίζει τους σκύλους στην πύλη και θα τους καθοδηγεί στην καμπίνα.

Για να βοηθήσουν τα σκυλιά να βιώσουν την εμπειρία του ταξιδιού, το αεροπλάνο θα είναι εξοπλισμένο με φερομόνες ηρεμίας, μουσική και χρώματα που προτιμούν οι τετράποδοι φίλοι. Παράλληλα, τα σκυλάκια θα έχουν πρόσβαση σε λιχουδιές που θα τους ηρεμούν, ωτοασπίδες που εξουδετερώνουν τον θόρυβο, καθώς και μπουφάν για να χαλαρώσουν.

Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια της πτήσης θα παρέχονται φαγητά, σνακ και εκπλήξεις με το σήμα BARK για να περιποιηθούν τους τετράποδους επιβάτες, αλλά και τους ανθρώπους τους.

Τα εισιτήρια της BARK Air ξεκινούν από 6.000 δολάρια για έναν σκύλο και έναν άνθρωπο μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες και 8.000 δολάρια μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ